28 Kasım 2014 | Cuma

Boing'wa

Şampiyonluk yaşattığı takım şike nedeniyle şampiyonlar ligine gidemedi ama o UEFA ligine direkt katıldı, bir maçla da bir üst tura adını yazdırmış oldu...
Hayat bazen böyle hakedişler verebiliyor size; hiç beklemediğiniz anlarda; hiç ummadığınız yerlerden geliyor top, size sadece golü atmak düşüyor artık... Ersun hocanın hikayesi tam da bu!

***
Vahid hocanın binbir huysuzlukla oluşturduğu ve hazır hale getirdiği bedenleri, ruhsal tedavi ile bir adım ileri götürdü Ersun hoca.
Medjani atıldığında çok enteresandır, Trabzonspor değil, Metalist takımı eksik kaldı adeta...
Medjani'yi tamamen Constant ve Özer'sizlik nedeniyle o bölgede denemek zorundaydı.
Bir daha da deneyeceğini zennetmiyorum.
Trabzonspor, 10 kişi kaldıktan sonra her türlü fırtınaya rağmen güvenli bir limana yaklaştırmasına tanıklık etti.
Kaptan Bosingwa, arkadaşlarına ve izleyenlerine müthiş güven veriyor, adı konulamaz bir yaş-performans çelişkisine imza atıyor.
Kafamızı karıştıyor Bosingwa!

***
Şehirde yaşayıp, tribünde bu büyük adamı izlemeye gelmeyenler, futbol tarihinin bu çok önemli ismini çocuklarına "Ali Kemalleri" anlatamayan anne babalar durumuna düşecek, haberleri olsun...
Tam anlamıyla sayılı antrenmanlarla felsefesini öğretmeye; kabul ettirmeye çalıştığı takımını, maç boyunca denemelerle, öğretilerle geliştirmeye de çalışır gibiydi hoca.
Oyun içinde bir çok şey denedi ve özellikle ön taraftaki üçlü ve Yusuf konusunda fikirler elde etti, yoruma açık hale getirdi diye düşünüyorum.
Waris, Cardozo, Yatabare'den; Sow, Emenike, Kuyt üçlüsü çıkarabilecek mi bu merak konusu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI

TÜM YAZILARI

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor