02 Temmuz 2015 | Perşembe

Zaten gelmemişti

Futbolun kendine özgü harikulade refleksleri var... Öyle ya da böyle, güzel ya da çirkin bu refleksler bazı konularda hiç yanıltmıyor sevenlerini. Ersun Yanal istifasında da şaşırtan bir durum oluşmaması futbolun bu tarafıyla alakalı.
Süleyman Hurma getirildiğinde futbol refleksimiz bize "Ersun Yanal gidici" dedirtmişti. Kimi yüksek sesle, kimi kısık sesle, kimi ise içinden... Herkes bu işin sonunu biliyordu... Burada asıl mesele şu bence; "Ersun Yanal Trabzon'a gelmiş miydi?"
Bence hayır, fiziken öyle olsa bile, ruhen asla!
Yanal'ın daha ilk imza törenindeki yüz ifadesi hafızamda kazılı... Kabul edelim güzel bir nikah olmamıştı! Hal böyle olunca bu vedalaşma hayırlı neticeler verir diye düşünüyorum...
Burada asıl sorun; gelen teknik adamın, mevcut yönetimin 6. hocası olacak olması.
Burada asıl sorun; gelen teknik adamın, mevcut camianın "oyunu okuyamayan" sonuncu hoca olabilmesi ihtimalinin yüksekliği! Özetle, kafa ve bedenen Trabzon'da yaşayacak bir teknik adamla en az 1 yıl istikrar şart!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor