06 Nisan 2019 | Cumartesi

Merhaba lig

Lige verilen uzun aranın direkt etkileri içinde başladı karşılaşma. Birçok şey bu açıdan bakıldığında beklendiği gibiydi. Trabzonspor önde etkili, Antalyaspor ise defans ve orta alanda bekleyen takım görüntüsü içindeydi. Buraya kadar her şey maç öncesi öngörülerle örtüşüyordu. Her iki takım da karakteristik özelliklerini; lige verilen araya bağlı olarak "temposuzluk ve maç oynama eksiklikleri" ile başlangıç için sahaya yansıttılar. Doukara'nın golü sonrası büyük reaksiyon gösteren Trabzonspor, Nwakaeme ile beraberliği yakalayıp ilk yarıda ikinci yarıda oynayacağı oyunun adeta ısınma hareketlerini yaptı!
İkinci bölümde ilk yarıya göre çok daha yüksek tempo ve takımdaşlık motivasyonlu bir Trabzonspor vardı sahada. Defansta Hüseyin Türkmen'in hatasını, adeta takım halinde telafi eder gibiydiler! İbanez, Nwakaeme'ye katkı verdiği anlarda Nwakaeme maçın yıldızı, en iyisine dönüştü. Ve bugün Ekuban için de çok önemli bir gündü ve o da o bölgede önemli işler yaptı. Olcay Şahan'ın af sonrası takıma katılışında varlığı ile arkadaşlarına verdiği katkı; lige verilen ara ile fiziksel katkıya da yansımış gözüktü.
Pereira ve Abdülkadir Ömür ikilisinin de süre alması ilerleyen haftalar için Ünal Karaman'ın hamle açısından elini hayli güçlendirecek. Bundan sonra kolay kolay puan kaybetmeyecek bir Trabzonspor izleyeceğiz iddiamı yinelemem gerekiyor. O görüntü bu takımda var. Trabzonspor oynamak istiyor, kazanıyor. Bu ligde oynamak istemek ve kazanmak önemli.
Not: Toprak üretiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor