26 Ağustos 2019 | Pazartesi

Kazanma odaklı

Ligin belki de en hazır takımına karşı alınmış çok çok önemli bir galibiyet Trabzonspor'un ki... Malatyaspor'u tek cümle ile izah et denilse; "Erol Bulut'tan kalma disiplin anlayışı üzerine Sergen Yalçın'ın estetik dokunuşları olan bir güzel takım" derim.

Bu diri Malatyaspor takımı ve karşısında gücünü Avrupa kupalarında da kullanmak zorunda olan bir Trabzonspor izledik. Trabzonspor özellikle oyunun ilk bölümünde adeta ekonomi modunda rakibini etüt etti diyebiliriz.

Birbiri ile oynama alışkını bu takımın ideal kadrosu şu an için buydu ve bu takım AEK maçının da kahramanlarını bünyesinde barındırıyor. Bu takım yorgun ve anlaşılabilir sebep bu!

Kasımpaşa maçında rotasyonlu puan kaybeden ama AEK maçında bunun meyvelerini alan bir Trabzonspor, eminim AEK rövanşında da bir rotasyon yiyecektir. Bu yorgun oyuncu grubunda her hafta bir kurban seçen bazı taraftarlara da şunu yine yeniden söylemek gerekir.

Yusuf Sarı, iyi bir hamle oyuncusu, bitirmeyin sosyal medya eğlencelerinizde! Hüseyin çok iyi bir stoper... Uğurcan çok iyi bir kaleci...
Abdülkadirler ise ömürlük ve parmak ısırttırıyorlar; ona sahip olmayan takımlara...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor