12 Eylül 2012 | Çarşamba

Batuhan'ın doğru rotası!

Samet Aybaba'nın Beşiktaş'ı, geçen sezonki "kötü" takım gibi olmaz. Tersine, beğeni toplayan futbol oynar, iyi sonuç alır.
Beşiktaş'ı iyiye götürecek unsur; Aybaba'nın, "eksik" ve"yanlışları" bilmesi, görmesidir. Beşiktaş'ın geçen sezonki başlıca eksiği; pozisyon üretmekteki yetersizliği ve kaleye şut atma düşüncesinin yok denecek kadar azlığıydı.
Yeni Beşiktaş ise farklı.
Kulübün, güçlü olması için camia olarak herkes, elini taşın altına koymalı! "FEDA" tişörtlerine ve kombinelere ilgi gösterilmesi, dahası geçen sezon küfürleriyle 6 kez saha kapattıran taraftarların, ağızlarına kilit vurmasıdır! Taraftarın iyisi; kötü gün yaşatan değil, kötü günde destek olandır!

Saha içine dönelim
Beşiktaş'ın orta saha üçlüsü, farklı özellikleriyle birbirini tamamlıyor.
Fernandes ile Olcay, hücumlardaki etkinlikleriyle rakip savunmaların dengesini bozuyor.
Veli de iki yönlü. Necip defansif olarak başarılı, ataklardaise beceri fakiri.
Oyunda konsantrasyon kadar çok koşmak, çalışmak, mücadele etmek de önemlidir. Beşiktaş'ta bunlar var. Ancak, başarı için "yetenek" ve "beceri" de önemli!
Batuhan'da bu iki özellik de var. Onun için Samet Aybaba ısrarla bu yeteneğin üstünde duruyor, terapiye alıyor, motive ediyor! Genç golcünün, hocasını dinlemesi kendisine ve Beşiktaş'a çok şey kazandıracaktır. Kazanımların en büyüğü de ay-yıldızlı forma olacaktır. Kusurlarından arınmış Batuhan'a, Aybaba gibi Abdullah Avcı'nın da forma vereceğinden kuşku yoktur!
Yeter ki Batuhan, girdiği "doğru yol" da rotayı kaybetmesin!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor