26 Kasım 2014 | Çarşamba

Kartkolik Kartal

Futbolda başarı için önde gelen koşul; takım oyunu, takım savunması ve taktik disiplindir.
Bu koşullar bireysel yetenek ve beceriyle birleşince tadına doyulmaz keyifli futbol ortaya çıkıyor.
Beşiktaş'ta becerikli ve yetenekli futbolcu sayısı çoktur. Ve ilginçtir ki; yetenek ve becerileri yüksek futbolcular daha çok hücum bölgesinden..
Bunlar Kasımpaşa'yı deviren 2 golün sahibi Demba Ba ile Oğuzhan, Olcay, Cenk Tosun, Kerim Frei, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek, Sosa'dır.
Beşiktaş'ın iyi futbol oynadığını rakipleri bilerek kabulleniyorlar! Dahası ve önemlisi yenilse de berabere kalsa da taraftarları üzülüyor ama takımına küsmüyor, kızmıyor! İnönü Stadı onarımda olmasa her maçı full çeker.
Beşiktaş'ın puan kayıpları olsa olsa yoğun maç trafiğinin yol açtığı fizikselruhsal yorgunluk, sakatlık ve hakem hatalarından olur.

Olcay kendine yazık eder
Bilic'in; futbolcuların şampiyonluk havasına girmemeleri için yoğun terapi ve uyarıda bulunması olumlu davranıştır. Buna karşılık Başkan Fikret Orman'ın "Şampiyon olacağız" şeklindeki iddialı ve futbolcuların motivasyonunu diri tutmaya çalışan sözleri dikkat çekici! Ne var ki; takımına güvenle söylenen bu sözler ters tepebilir!
Beşiktaş'ta performansıyla çoğu kez öne çıkan ve bu başarılı, üst düzey performansının karşılığını Milli Takım'a çağrılarak gören Olcay Şahan; özverili, yürekten oyunuyla dikkat çeken oyunculardan. Oyun temposu, oyun karakteri, oyun i ştahı çok iyi. Yüksek performansını sürdürür, düşürmezse daha bir yükseğe çıkar. Aksi durumda kendine yazık eder! Alman futbol ekolünden gelmiş, yetişmiş olması profesyonelliğindeki önemli güvencesi. Temeli sağlam! Beşiktaş'a ve Milli Takım'a uzun yıllar çok yarar sağlar..
Kartal'ın şanssızlığı çok kart görmesi!
Kaleci Tolga da dahil, Kartal'ın kart görmeyen futbolcusu hemen hemen yok gibi. Bu kartlar Beşiktaş'ın canını çok yakar! Bizden söylemesi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor