13 Mayıs 2015 | Çarşamba

Sivok'suz savunma!

Final haftalarının oynandığı Süper Lig'de bu denli heyecan, kıran kırana mücadele görülmedi.
Bu mücadeleyi daha çok hesaplarını öncelikle üç puan üstüne yapan üstteki ve alttaki takımların maçlarında görüyoruz. Üstekilerin mücadelesinde özellikle üç ezeli rakibin şampiyonluk yarışında atbaşı gittikleri son yıllarda böylesine görülmedi. Bu atbaşı yarış Beşiktaş, Gaziantepspor'a 2 puan kaptırsa da son haftaya dek sürecek gibi görünüyor.
Ancak Beşiktaş'ın savunması çok hata yapıyor. Beşiktaş akıcı oyunda hep var. Ne var ki kontratağı iyi yapamıyor.
Kontratağa elverişle oyuncusu yok! Dahası; Demba Ba eski formundan uzaklarda.
Beşiktaş'ın avantajı; deneyimli Sivok'u yeniden kazanması. İki kaleci Tolga ve Cenk'in sakatlığında Günay'ı kazanması da dikkat çekici.
Büyük hız kazanan şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ın iki avantajı var. Birincisi; genç, enerjik kadrosuyla çok koşması, ikincisi; fizik gücü yetersiz de olsa Demba Ba'nın golcü yeteneğini yeniden kazanma büyük hırs ve çabası!..

Ersan'la iyi anlaşıyorlar

Beşiktaş aksayan savunmasını sakatlığı geçen Sivok'la toparladı!
Sivok, Ersan ile çok iyi anlaşıyor. Bu ikili aksayan savunmayı toparlayacak deneyime sahipler.
Savunmadaki hatalar, Çek stoperin yokluğunda çok yapılıyordu! Ayrıca Sivok Beşiktaş'ın duran toplarda ve korner atışlarındaki gizli silahı. Çek futbolcu, duran toplarda Beşiktaş'a çok goller kazandırdı.. Şampiyonluk yarışının kızıştığı son haftalarda Beşiktaş'ın kaptan Sivok'a çok gereksinimi olur.
Gözler özellikle Liverpool, Arsenal, Tottenham maçlarında mükemmel futbol oynayan o Beşiktaş'ı, ligin final haftalarında yeniden görmek istiyor!
Böyle bir Beşiktaş, şampiyonluk ipini göğüsleyemese de ikinci sırayı alabilir! İş ki savunma Sivok'la toparlansın.
Sivoksuz savunma bir ayağı eksik masa gibidir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor