10 Haziran 2015 | Çarşamba

Güven ve sabır!

Beşiktaş'ta bitmeyen ve daha sürecek gibi olan tartışma: "Beşiktaş, neden şampiyon olamadı?"
Yanıtı basit. Şöyle:
Beşiktaşlı futbolcular genç ve deneyimsiz. Başarısız sonuçları sindiremiyor ve motivasyon kaybına uğruyorlar.
Yeniden konsantre ve motive olumsuzluklarını son iki haftada çok iyi gördük! Duygusal yönleri büyük olduğu için toparlanmakta zorlanıyorlar... Şunun altını iki kez çizebiliriz:
Beşiktaş'ın sigortası olan iki ön liberosu Veli ile Atiba, son 3 haftada teke düşünce denge bozuldu, savunma ve forvetteki köprü yıkıldı! Savunma ve hücum bölgesi desteksiz kaldı. Tottenham, Arsenal, Liverpool maçlarında adeta resital sunan Bilic'in Beşiktaş'ındaki çözülme ve duraklama dönemi Brugge yenilgisiyle başladı. Bu çözülmeyi tam bu sıralarda yıldızı parlamaya başlayan Tolgay'ın çıkışı da önleyemedi!

Şampiyonluk garantisi yok

Tolgay; oyunu çözen, rakip savunmayı tehdit eden performansı Oğuzhan'ı aratmayan futbolcu yaptı. Ne var ki; lig bittiği için Tolgay'ın bu güzelliklerini fazla izleyemedik.
Şimdi transfer zamanı. Bu süreçte gözler Fikret Orman yönetiminde olacak. Şampiyonluk için daha fazla tahammülü olmayan Beşiktaş'ın, yeni sezonda da şampiyonluk garantisi yoktur!
Bilic'le o garanti var gibiydi ama yönetim bu şansı, imkanı Hırvat hocaya tanımadı!
Şimdi gözler, umutlar Şenol Güneş'te!
2002 Dünya Kupası finallerinde Türkiye'ye 3'üncülük kazandıran Güneş'le Beşiktaş, özellikle ve öncelikle savunmaya yapılacak güçlendirme ile yeni sezonda şampiyonluğun en güçlü adayı olur!

Sabır göstermek şart

Bir şartla: Bilic'e gösterilmeyen güven ve sabır Güneş'e gösterilmeli! Şenol Güneş futbolculuk ve teknik direktörlük yaşamı başarılarla dolu futbol adamıdır.
Milli Takım ve Bursaspor'da ortaya koyduğu başarılar kariyerinin tescilidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor