Ozan Zeybek

Ozan Zeybek

25 Aralık 2019 | Çarşamba

Kalburüstü

Eskiden aldığı maçlardan bahsederdik. Şimdi ise mucize bekliyorlar Selçuk'tan. Sus payı gibi sadece onun ismini öne atıyorlar. Onu da bu kadar yıpratmamak lazım. Tabi bunu benden önce kendisi düşünmeli. Kahraman olacak yaşı çoktan geçti. Üç beş tane yıldız sıfatlı şahıs dolaşıyor sahada. Sonuçlara baktığımızda sadece fotoğraf çekilmeye yarıyorlar. Takım oyunu dendiğinde hiç biri etki etmiyor. Lastik patlak,cep delik,kral çıplak.... ne dersen de! Aynı hataları yapan kişileri konuşmaktan dilimizde tüy bitti. Kendi zaaflarının farkında bile değiller. İzmir'de gördük ki; toparlanmaları çok zor. Elinde, avucunda olan bu Abdullah hocam. Teknik, taktik de versen; kondisyon da yüklesen gideceğin yer, çalacağın kapı, yapacağın iş belli. Alsan alınmaz, satsan satılmaz...

***

Fikret Bey'in hediyesi bu tablo sana. Sürprizlerden hoşlanmasan da malın sahibi sen oldun. Sima değişikliğine giden Fenerbahçe'nin huzurlu geçen bir günü yok sanki. Uykusunda kabus görüp uyanan biri gibi. Üç yıl aradan sonra izleme zevki verdiler. Gözümüzün zekatını ödediler bu hafta. Tam anlamıyla organize olmuşlardı sahada. Hareket, hücum, defans, pres... Aklına ne geliyorsa futbol adına herşeyi birlikte yaptılar ilk defa. Vizyonda Başakşehir var yine. Bu haftaki galibiyeti konuşmayacağım. Kayseri bu durumdayken hiç gerek duymuyorum. Fakat bu kadro beni heyecanlandırıyor. Biraz daha motive olsunlar başka bir şeye ihtiyaçları yok. Sonuna kadar favoriler bu sene de.

***

Trabzon'u yorgun görüyorum. Konya'da bu ön plana çok çıktı. Rakip sıkı top oynadı fakat şans Trabzon'dan yanaydı. Bu emeğe,bu özveriye saygı duymamak mümkün değil. Öyle bir ilk yarıyı ve özellikle bir haftayı geride bırakıyoruz ki; tıpkı duman gibi...Gözle görülen ama elle tutulamayan bir çok şey yaşadık. Saha dışındaki mücadele daha yıpratıcı, daha zordu. Saha içini izlemek de takip etmek de ikinci planda kaldı. Kazanmaktan ziyade kaybetmemenin değerli olduğu bir dönemden geçiyoruz. İmrenerek baktığımız bir konu yok ortada. Kalburüstü oyun beklerken, kim bilir nelerin altında kalıyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor