20 Aralık 2014 | Cumartesi

Normalde net penaltı

Maçın golünden başlayalım.
Ben o pozisyonun öncesinde faul gerçekten var mı yok mu göremedim. Oyuncunun sendelemesine rağmen durumu ve pozisyon normalde net penaltı...
Ben o penaltıyı veririm. Zaten faul kararı çıksa penaltı olmayacaktı.
Faul diyorsak elbette penaltı değil.
Herkesin kendi görüşü...
Fenerbahçe
rakibinin adı gibi bir altın buldu aslında. Balıkesir maçında zemin vesaire hep bahaneydi. Alper girdikten sonra rakip biraz zorlandı ama neredeyse sabaha kadar oynansa berabere biterdi.

Üçü birbirinden vasat
Fenerbahçe
bir şeyler yapmaya çalıştı ama şu problemi vardı. Üçü birbirinden vasat oynayan bir üçlüsü vardı: Sow, Kuyt ve en kötüsü Emenike.
Orta sahadan zorlamaya çalışıyor Emre ile Meireles ama yetersiz kalıyorlar. Kafa kafaya maç oldu. Çok kötü bir maçtı.
Fenerbahçe için bu kötü oyunlarla alınan 3 puanlar çok değerli... Önümüzdeki hafta da Mersin'i böyle yenerlerse devre arasına ilk 2'de girmeyi garantilediler. Fenerbahçe'de istek var ama fiziki bir problem olduğu aşikar... Fenerbahçe güçlü değil, oyunu rakip alana yığamıyor.
Kadıköy'de dahi geçmişteki kadar coşkulu olmuyor. Bu kadar kötü performanslarla bu puanlar çok iyi.
Bu kadar temposuzken maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturuyorsa bir potansiyele işaret eder. Kötü oynarken kazanmak önemlidir. Emre de iyi penaltı kullanıyor. Hem kaleciye bakıyor, hem de sert ve köşeye vuruyor.

Meireles'i beğendim

Ben bu maçta Fenerbahçe adına Meireles'i beğendim. Alper de çok yaratıcı değil ama dripling yapıyor, rakibi zorlamaya çalışıyor. Fenerbahçe hafta içi Bayburt deplasmanında oynadı. Orada 21 yaşındaki bir çocuk dedi ki, "Çocuklarımıza anlatacağımız bir maç oynadık Fenerbahçe'yle" dedi. Bunu alıp Emenike'ye tercüme edeceksin.
Emenike bu performansına bir de isteksizlik katıyorsa hiç çekilir değil...
Emenike oynayamaz
Emenike oynayacak durumda değil Fenerbahçe'de. Öbür maçta 2 tane, 3 tane atar, bilemiyorum. Bir de üstüne kapris yapıyor. Cezalı olmasa da oynatmayacaksın. Oyuncu kendini bilecek. Emenike, "Ben buradaki en önemli oyuncuyum" diyor.
Ben de diyorum ki değil!
Caner'in meziyetleri var. Meireles futbolcu, Emre futbolcu... Egemen gibi ağır oyuncuların tekrar dönebilmesi zordur.
21-22 yaşında olursun, çabuk toparlayabilirsin ama 7.5 ay sonra dönebilmesi önemli. Güçlü dönüp dönmediğini diğer maçlarda daha net görebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor