05 Ekim 2014 | Pazar

Kongre ve maç

Önce Terim'ci yöneticileri, sonra Terim'i gönderen, 113 milyon harcayarak ara transfer yapan, basket final serisinde F.Bahçe karşısından takımı çeken Aysal; Spor Tarihi'nin en kötü kulüp başkanlarından birisidir.
Aysal; göreve geliş ve kalış şeklinden çok, kaçışıyla hatırlanacak. Geçen yıl futbolda ve basketbolda hediye ettiği şampiyonluklar da cabası...
Polat'ı adeta arkasına teneke bağlayarak gönderen G.Saray üyeleri şokta...
Tamam; Polat da, Aysal da kulübü çok kötü yönettiler ama, gidiş şekilleri itibariyle, ortada ciddi bir adaletsizlik var.
Ne Polat bu denli kötü gönderilmeliydi, ne de Aysal kulübü ''sosyal sorumluluk projesi'' gibi yönetip, paraları savururken bu denli rahat bırakılmalıydı...
Bu seçimde ''Aysal ile Polat karşı karşıya'' diyorlar. Polat ile Yalman, Aysal ile Yarsuvat özdeşleştiriliyor. Polat'ın da, Aysal'ın da hiç umurunda değil bence...

Rövanş mı, G.Saray mı?

Polat, Arsenal maçı öncesi açıklamalarıyla, rövanş duygusunun, G.Saray'dan daha önemli olduğunu ispatladı. Aysal ise, sizce; ömrünün geri kalanının kaç gününü Türkiye'de geçirecek, kaç kere Galatasaray maçı izleyecek?
Aysal'ın ilk yönetim kurulu ve Terim'le gelen başarılarına aldanmayın, Aysal'ın uğrattığı zarar ancak zamanla anlaşabilecek boyutta... Aysal, kendisine yakın birkaç genç yönetici ve profesyonelle birlikte kurumsallık kelimesinin içini boşalttı.
Basketbol takımına en büyük kötülüğü yapıp sahadan çekti; TBF hâlâ görevde, kupaysa ezeli rakibin müzesinde...
Basketbolun ''maliyetli'' olmasından şikayet etti , şubeyi kapatmaya bile yeltendi...
Futbolunsa hali ortada... Arsenal'le değil, ancak Erciyes'le başa baş oynayabiliyorlar.
Kayseri'de hep bir izleyici sorunu oldu ama, büyüklerle yapılan maçlara pek yansımazdı. Prandelli'nin takımı için kazanmak ne kadar önemli olursa olsun, yöre halkının Galatasaray'ın gelişine heyecanlanmaması ve tribünlerin boş kalması, o kadar üzücüdür.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor