04 Aralık 2014 | Perşembe

U Dönüşü

Avrupa'ya veda eden Avrupa Fatihi, sadece lig için değil Ziraat Türkiye Kupası için de umut vermiyordu. Dün gece TT Arena'da sadece pek çok isim özelinde değil takımın bu sezonki akıbeti adına büyük bir geri dönüşe tanıklık etmiş olabiliriz.
Ligde maç fazlası ve eksi averajla bir iki lider olmak değil, iyi oynayan ve keyif veren bir Galatasaray istiyordu taraftar. Dört yiyerek yenilen değil, dört atarak kazanan bir Galatasaray'a hasretlerdi çünkü. Buna bir geri dönüş değil, ligde dördüncü yıldız, Ziraat Türkiye Kupası'nda bu yıl da zafer müjdeleyen bir ''U Dönüşü'' bakanların sayısı hiç de az değil…

Muhteşem bir gol attı
SelçUk İnan; bu sezon ilk kez golle tanıştı, hem de iki kez… Serbest vuruştan attığı muhteşem bir gol kadar, savunma ve hücumdaki katkısının farkını konuşmak lazım.
BrUma; 350 gün sonra resmi bir maçta gol atarken, milyonlarca avroluk maliyetinin karşılığını -sonunda- vermeye başladı. Umarız devamı gelir.
UmUt BUlUt; belirli bir hep standardı vardı ama, dün gece kaydettiği golle çalışkanlığıyla takdir edilmekten fazlasını hak ediyor.
ChedjoU; lüzumsuz yan paslardan kaçındı, ileriye oynadı ve yine savumada güven verdi.
Sabri SarıoğlU; aylarca hasret kaldığı takımına kavuştuğu gün farkını ortaya koymuştu. Maç eksiğini giderdikçe yeniden Milli olacağının sinyallerini verdi. Son dakikalarda Messi gibi rakip savumayı ipe dizmesi dikkatlerden kaçmadı.

Boşluklar doldurulmalı
Hamza HamzaoğlU; dört yıl formasını giydiği kulübe ve Süper Lig'e görkemli bir başlangıçla ''merhaba'' dedi. Milli Takım'dan ayrılışıyla doğan boşluk umarım en kısa sürede giderilir. Bakalım; Galatasaray'a gelmesi, Ersun Yanal'ın Trabzon'un başına geçmesi gibi bir etki oluşturacak mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor