17 Mayıs 2015 | Pazar

KARAKTER

Chedjou ve Muslera'nın yokluğu G.Saray tribünlerini dolduran taraftarı (sezon rekoru) endişelendiriyordu.
İlk yarı itibariyle bu iki ismin yerine oynayanlar hasbelkader iş görüyordu ama, esas eksiklik maç içinde adalesi çeken Selçuk'un çıkması, sakatlıktan dönen Hamit'in girmesiyle baş gösterdi.
Pek çok yorumcu tarafından eleştirilen, hatta bendeniz tarafından sıklıkla "vasat" olmakla itham edilen Selçuk, teknik ve taktik anlamdaki varlığından çok daha fazlasıydı G.Saray için.
Çünkü onda yetenekten daha fazlası var; güçlü ve takdir gören bir KARAKTER...
Bu kritik dönemlerde herkes yanında onun gibi insanlar olsun ister.
Selçuk'un zorunlu olarak oyundan çıkmasının ardından Galatasaray ilk yarının sonunu zor gördü. Yasin, Umut ve hatta Sneijder artık savunma da yapmalıydı ama yapmadılar. Eminim ki pek çok Cimbomlu "aslında bir puan çok da kötü değil" diye düşünmeye başlamıştı.

YETENEK
İkinci devrenin hemen başında G.Saray o denli takım savunmasına odaklıydı ki; hücumda etkinlik kurabilmesi 10 dakika kadar sürdü. 60.dakikaya kadar G.Birliği bastırıyor, G.Saray yaslanıyordu. Ama G.Saray'ın Sneijder'i vardı... Her açıdan, her mesafeden vurmaya başlamıştı bir kere. Hollandalı yıldız, kaleyi karşıdan gördüğü ilk şutunda takımını öne geçirmeyi bildi. Karakterini çok bilmem ama, futbol; onun gibi yeteneklerle keyifli bir oyun. Görünen o ki; bu sezon o keyfi süren G.Saray ve G.Saraylılar oldu. Keza şampiyonluk yarışındaki diğer rakiplerinde böyle bir yetenek yok. Tartışmasız "sezonun en büyük yeteneği" o.

HIRS
Ve; Sabri Sarıoğlu... "Sezonun en iyi çıkış yapan ismi" Yasin'se ona da rahatlıkla "sezonun en büyük geri dönüşü" diyebiliriz.
Lideri, yeteneği, hırsı ve sürpriz katkılarıyla G.Saray, şampiyonluk için gün sayıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI

TÜM YAZILARI
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor