29 Şubat 2016 | Pazartesi

Çanlar çalıyor

Galatasaray'da, Sinan dışında, 20 yaşındaki Gaziantepsporlu Orkan gibi, umut vaad eden genç bir Türk var mı? Orkan, Gaziantepspor'a 50 bin euro bonservis bedeliyle alınmış.
Peki ya; Podolski ile Sneijder'in dışında, hangi Galatasaraylı yabancı oyuncu Granada'dan 1 milyon euro'ya alınan Larsson'dan iyi; Denayer, Carole, Linnes, Chedjou, Donk?

Bekler rotasyonda
Daha da enteresanı, Karcemarskas, Muslera'dan ne kadar kötü?
Kazandıkları paralara, maliyetlerine göre kıyaslandığında ''Karcemarskas Galatasaray'ın kalecisi olsa bu sezon Muslera'dan daha çok gol yerdi'' diyebilir miyiz? Koray, Denayer bir var, bir yoklar. Takımın sağ beki, sol beki her daim rotasyonda. Yasin her maçtan önce yedek soyunup soyunmayacağını hâlâ tam olarak bilmiyor.
Selçuk; vasat kere vasat...
Semih Kaya, Emre Çolak; her geçen gün, PTT 1. Lig seviyesine doğru koşuyorlar. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, Sabri, Umut ne yaparsa yapsınlar kendi taraftarları tarafından Türkiye'nin dört bir yanında ıslıklanıyorlar.

Akhisar Belediye korkusu
Galatasaray, lig şampiyonluğuna (ve ikinciliğine) çoktan veda etmişti, Avrupa'ya veda için Roma seyahatini beklemişti.
Camianın gündeminin ilk sırasında, yakında UEFA tarafından açıklanacak cezanın ne olacağı var. Mevcut durum, takım, teknik heyet psikolojisi göz önüne alındığında, lig üçüncülüğü de artık hayal.
Elde sadece Ziraat Türkiye Kupası kaldı. Pek çok Galatasaraylı, çarşamba günü ilk maçtaki avantaja rağmen, Akhisar Belediye'yi eleyememekten korkuyor olabilir.
Eledikleri takdirde rakip Başakşehir ya da Ç.Rize olacak.
Çanlar giderek daha güçlü, daha sık çalıyor.
Atanmışından, seçilmişine herkes için. Sağır edercesine...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor