29 Ekim 2018 | Pazartesi

Aslan’a ne oldu!

Meslek hayatımda en çok söylediğim cümlelerden biri; "Genç stoper olmaz" cümlesidir. Her söylediğimde çok tepki çekmiştir. Dünkü maçın başında Ozan'a övgüler düzen çevremdeki insanlara yine aynı cümleyi sarf etmiştim olacak olanları hissetmişçesine...
Dün ikinci yarıya coşkulu başlayan G.Saray beraberliği yakalayıp galibiyet golünü arayacaktı ki Ozan yine penaltı yaptırdı. Gencecik bir çocuğa dün akşamın faturasını kesmekten "hicap" duyuyorum.
Fakat G.Saray'ın mevcut halinin sorumluları hicaptan fazlasını hissetmek zorunda. Bu denli maliyetli bir takım nasıl bu hale geldi!
Hakem, Mariano'ya haksız kartla derbideki G.Saray'ı bir kişi daha eksiltti. F.Bahçe, tarihinin en kötü sezonunu yaşasa da deplasmandaki derbide G.Saray ile eşit şansa sahip. G.Saray gol atamıyor.
Kuşkusuz bundaki en büyük etken Rodrigues'deki büyük düşüş ve Sinan! Selçuk'a da değinmeden geçemeyeceğim. G.Saray kariyerinde kamyonla kupa ve para kazandı. Oysaki jübile yaptığında akıllarda o paraların ve kupaların hak ettiği izi bırakamayacak. Malatya'da G.Saray adına iyi oynayan isim saymak imkansız. Beni en çok şaşırtan Ndiaye idi. En az Selçuk kadar gamsız, Sinan kadar savruktu.
Fatih Terim; tanıdığım kadarıyla derbide ezber bozan bir kadro ve taktikle oynayacak. Sürprize herkes hazırlıklı olsun. Zaten kazanmanın başka bir yolu da yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor