16 Aralık 2018 | Pazar

Şah, Pat!

Maçtan önce Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın "Son şampiyonla oynuyoruz. Geçen yıldan 9 oyuncuları sahada" demesi dikkat çekiciydi. Avcı, alenen rakibin sakat ve-veya cezalı oyuncularından yoksunluğunun bahane olarak öne sürülmesine set geriyordu.
Belki de; geçen yılki Başakşehir ideal 11'inden Adebayor, Volkan Babacan, Elia gibi isimlerin, Arda Turan gibi iddialı bir futbolcunun yokluğu daha çok önemsenmeliydi.

***
Porto mağlubiyetindeki mücadele ile pek çok Galatasaraylı umutlarını gömdükleri yerden çıkartmıştı.
Skordan bağımsız konuşmayı severim. Galatasaray cezalı hocasının ismini taşıyan statta son bir aylık lig performansından iyi, Porto maçındakinden kötü oynadı.
Başakşehir'in farklı ve haklı liderliğine aldanmıyorum; son dört yılın en beğenmediğim Başakşehir'ini izliyorum bu sezon.
Onlarsa bu sezonki ortalama oyunlarının dahi altındaydı.
***

Her iki takımda temkinli ve fazlasıyla birer puana razı gibiydiler.
Başakşehir'in ve Galatasaray'ın iki kalecisi de skorun 1-1'e gelmesinde hatalıydı.
67'inci dakikada Bajiç ile Napoleoni'yi kenara alana Abdullah Avcı sahaya Adebayor ile Elia'yı sürererek adeta "şah!" dedi... Fakat bu geciken hamle 'mat'a yetmedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor