03 Nisan 2019 | Çarşamba

Tatsız tuzsuz

Gergin bir maç oldu. Milli maç arasında Evkur Yeni Malatya tabiri caizse yara sardı ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdi.

Galatasaray'a ise milli maç arasının yaramadığı ortada. Sakatlananlar, yorgunlar derken Terim, yeterli sayıda oyuncuyla lig ve kupanın kritik maçlarına istediği gibi hazırlanamamış gözüküyor.

Muslera ve Diagne'nin lig-kupa ayrımı yapmadan bu maçta oynamak istemeleri, örnek gösterilecek, özverili bir tavır.

Galatasaray, ikinci maça kendisini avantajlı duruma taşıyacak bir skoru yakalayamadığı gibi maç 11'e 11 iken bile kalesinde gördüğü etkili kontrataklarda şanslıydı.

Luyindama transferi gerçekleştiğinde Belçika'dan gelen bilgiler doğru çıktı. Halil Umut Meler'in kırmızı kartı yüzde yüz doğru.

Guilherme çok ciddi şekilde sakatlanabilirdi. Böylelikle zaten ligde sarı kart cezalısı olan Luyindama, en az iki maç daha cezasının üzerine eklemiş oldu. Yani Luyindama Fenerbahçe derbisinde yok.

Fatih Terim onun yokluğunda Kadıköy'de dün akşam olduğu gibi Ahmet Çalık'a görev verirse kimse Galatasaray'a favori diyemez.

Malatyaspor'u tebrik etmek lazım.

Galatasaray gibi iddialı bir kadrodan İstabul'da avantajlı skoru elde etmeyi başardılar. Anlaşılan o ki hafta sonu iki takımın aynı statta oynayacağı maç da hayli zorlu geçecek.

Diagne yine etkisizdi. Süper Lig'in ilk yarısında 20 gol bulan Galatasaray'ın flaş transferi, sarı-kırmızılı formayla oynadığı maçta topla kaç kez buluştu ve kaç şut çekti; merak konusu. Kuşkusuz Diagne'nin bu etkisizliğinde başrol; kendisi kadar kendisine pas ver(e)meyenlerin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor