Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

22 Mart 2015 | Pazar

Trafik lambası!

Ligin en çok atan Bursaspor'u hiç Sivas'taki kadar kötü görmemiştim!
Aslında gördüm, ama bu kez rezaleti gördüm!
Deplasmanda düne kadar oynadığı 12 maçta 21 gol yiyen yeşil-beyazlılar, daha ilk 38 dakikada kalesinde 4 gol birden görerek hezimete uğradı! Öyle ki, Bursaspor bu sezon hiçbir maçta 4 gol yememişti. Evindeki 11 maçta sadece 10 gol bulabilen 25 gollü Sivas da ilk defa 4 gole ulaştı.
Alttan ısıtmalı zeminde ayakta durmakta zorlanan konuk ekip futbolcuları, 3 sakat Belluschi, Bakambu ve Bekir'in yokluğunda ilk devrede tüm hatlarıyla döküldü. Defans desen, hep yeşil ışık yanan trafik lambası gibiydi; gelene gidene "geç" dedi.

Kırmızı alarm fena çaldı

Batuhan, Burhan ve Aatıf, haftanın yıldızları arasına girerken, ikinci yarıda Bursaspor, atı alan Üsküdar'a geçtikten sonra farkı azaltmaya çalıştıysa da erken gelen facianın enkazından çıkamadı.
A Milli Takım'a seçilen rekor sayıda oyuncunun moralli olması bekleniyordu.
Oysa takım halindeki facia oyun nedeniyle Bursaspor, 15 günlük milli araya şimşekleri üzerine çekerek girdi. Kötü oyun haftalardır sinyal veriyordu, ama Sivas'ta kırmızı alarm fena çaldı! Şamil ve Şener de uzatmalarda kızararak tüy diktiler!
Yiğidolar ise, adeta altın bularak derin bir nefes aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor