Sinan Vardar

Sinan Vardar

07 Kasım 2013 | Perşembe

Büyük kayıp Erkut

BEFAM'ı (Beşiktaş Futbolcu Araştırma Merkezi) kurup burada"50 bine yakın" futbolcuyu izleyerek Beşiktaş genç takımlarına "72" yetenekli futbolcu kazandırmıştık.
Şu anda Süper Lig'de bulunan Korcan ve Aydın Sivas'ta, Kenan ve Mustafa Akhisar'da, Orhan Gülle Gaziantep'te, Mehmet Sedef Antalya'da, Sezer Cumali ve Cenk Ahmet Kıvanç Rize'de, Özgür Elazığ'da, Batuhan, İbrahim Kaş, Furkan, Ali Küçük, Ömer ve daha birçokları...
BEFAM'ın keşfettiği 65 futbolcu, şu an profesyonel liglerdeki takımlarda oynuyor ve yeteneklerini ortaya koyuyor.
Bu futbolcu fabrikasını hiçe sayanlar ve ona önem vermeyenler, şu anda ne yazık ki Türk futbolunun başında olan kişiler.
Beşiktaş'a kalan ise yalnızca Necip ve Muhammet. Beşiktaş'ın geleceği bu şekilde 'çarçur' edildi. Yazıklar olsun!

Yıldızı bulduk, kaçırdılar
Sarışın, mavi gözlü, sevimli mi sevimli, inanılmaz yetenek Erkut'u ilk seyrettiğimizde "Yıldızı bulduk!" demiştim. Önce onu profesyonel yaptık; kontratının bittiği sene, büyük uğraşla 5 yıllık yeni bir kontrata imzayı attırdım.
Sonunda değerli başkan vekili Cengiz Zülfikaroğlu'nun kontratı federasyona tescil ettirmediği ortaya çıktı. Herhalde, menajer Mendes'lerle İspanya'da paella yiyerek Guti'lerin pazarlığını yapıyorlardı!
Daha sonra yönetimden ayrıldığımda yeni yöneticilere, "Aman Erkut'u bırakmayın, ne lazımsa yapın" dedim. Fakat ne hikmetse Erkut, Eskişehirspor'un malı oldu. Uyanık ErsunYanal yeteneği keşfetmişti. Eh, böyle değerleri Beşiktaş'tan koparmak çok kolay oluyor, nedense...
Dün aldığım habere göre Erkut'a İngiltere'den ciddi talepler var. İşte Beşiktaş'ın geleceği ne yazık ki böyle yok edildi!
Artık BEFAM da yok, yeni yetenekler de yok. Böyle bir sonucu Beşiktaş'a yaşattıranları bu camia hiç AFFETMEYECEK!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor