Sinan Vardar

Sinan Vardar

03 Kasım 2014 | Pazartesi

Hiç üzülmesinler!

Fenerbahçe derbiye golle başladı.
O gol Beşiktaş'ın madeninden geldi; sağ kanattan! Derbilerde maça 1-0 başlamak önemlidir. F.Bahçe ilk devrede oyunu kontrolünde tuttu.
Beşiktaş beraberlik için saldırırken F.Bahçe Caner'le tehlikeli oldu. Kartal ilk devrede öne de geçebilirdi, farklı yenik de kapatabilirdi.
Volkan başarılı kurtarışlarıyla Beşiktaş'a gol şansı vermedi. Beşiktaş 2. yarı fizik kondisyon üstünlüğüyle golü bulabilirdi.
Bu beklenen bir senaryoydu ancak araya hakem girdi.

Sonucu hakem belirledi
İlk 45 dakikanın son anlarında Olcay'ın kırmızı kartı oyunun akışını değiştirdi.
Bülent Yıldırım derbinin önüne geçti. Derbi maç öncesi kafalarda soru işareti bırakan Yıldırım, Olcay'ın kırmızısı öncesi Necip'e yapılan faülü çalsa Beşiktaş 10 kişi kalmayacaktı. Maça belli ki tedirgin çıkmıştı. Hakemin, bir dakika içinde çalmadığı düdük faül Beşiktaş'ı yaktı. Kırmızı kartın başrolünde Emre vardı. Yine tribünleri tahrik etti. Emre bunu yıllardır yapıyor. Bir gün 20 bin kişi sahaya girerse, bunun hesabını kim verecek merak ediyorum!
Beşiktaş 2. yarı rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Bilic, takımı eksik olmasına rağmen riske girdi. Hırvat hoca, maçın sonlarında Mustafa'yı sokarak risk aldı.
Beşiktaş fazla üretken olmasa da maça ortak olmaya çalıştı. Bir gerçek var ki; Siyah-beyazlılar yenilse de başı dik sahadan ayrıldı. Ama sağ kanat sorunu baş ağrıtıyor. Aman dikkat! Beşiktaş'ın 10 kişi de oynasa F.Bahçe'ye kafa tutması önemlidir. Beşiktaşlılar hiç üzülmesin.
Lig uzun maraton. Bu dereden daha çok sular akacak. Kartal yenilse bile bu derbide de F.Bahçe'den daha bir takım olduğunu gösterdi. Taraftarların ise maç sonu Beşiktaş Takımı'nı tribünlere çağırıp "Bizler inandık siz de inanın" diye bağırması çok anlamlıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor