Sinan Vardar

Sinan Vardar

16 Mart 2015 | Pazartesi

Güle oynaya

Beşiktaşlı Brugge'u düşünüyor.
Tüm hesaplar UEFA Çeyrek Finali için...
Hepimiz için varsa yoksa perşembe günü oynanacak Brugge rövanşı...
Siyah-beyazlı takımın Erciyes maçında konsantrasyonunu merak ediyordum.
Korktuğum olmadı, Beşiktaş 10 numara bir prova yaptı. Şifo Mehmet'in başında bulunduğu Erciyes düşme hattında olması ve sezonun ilk maçında Beşiktaş'ı yenmesi bu maçı zorlaştırıyordu.
Ama Beşiktaş maçı ciddiyetle oynadı ve ligin bitmesine 10 hafta kala liderlik koltuğuna kuruldu.

İnfaz timi işbaşında
Beşiktaşlı futbolcular sahaya çıktılar ve maçı hemen bitirmek için harekete geçtiler. İnfaz timi gibiydiler. Ve son haftalardaki yorgunluk belirtilerini bir kenara bırakıp ilk devreye 3 gol sığdırdılar.
Bilic, sahaya Demba Ba ve Mustafa Pektemek ikilisiyle çıkmıştı. Hırvat teknik adamın bu hamlesi belli ki, hem Beşiktaş'a hem de Ba'ya yaramıştı. Demba Ba'nın vurduğu topu Mustafa Pektemek'in tamamlamasına yardımcı hakemin ofsayt bayrağı kaldırması büyük haksızlıktı. Beşiktaş ilk devreyi 3-0 önde kapatırken artık Brugge'un elenmesi hesapları çok daha kolay yapılabilirdi.

Liderlik keyfi
İkinci 45 keyif zamanıydı. Erciyessporlu Drenthe'nin müthiş frikik golüyle başladı. Ardından Kara Kartal kontrollü oynarken rakibinin açıklarını beklemeye başladı. Mustafa Pektemek ve Motta'nın golleriyle Beşiktaş geceyi süsledi ve liderlik koltuğuna oturdu. Hep söylüyorum; her maç final. Bakmayın dün önemli bir maça çıktı, 3 puanı kaptı.
Unutmadan forma rengi ne olursa olsun sakatlıklara kahroluyorum.
Beşiktaş'ta Serdar ve Necip, Erciyesspor'da Cenk Ahmet'e 'geçmiş olsun' diyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor