Sinan Vardar

Sinan Vardar

28 Nisan 2015 | Salı

Rahatlık yaramıyor

Futbol gerçekten çok ilginç bir olay... Beşiktaş daha da ilginç.
Kalbi olan Beşiktaşlı taraftarlar dikkat. Beşiktaş ölüp ölüp dirildiği maçtan sonra yeniden liderliğe yükseldi.
Tek artı 3 puan. Ve maç sonrası sevinç ve kalp ritmindeki zik zaklar...
Beşiktaş'ta dün Tolgay haricinde iyi oynayan oyuncu yok gibiydi. Ancak Gökhan Töre kötü ve Demba'nın durgun performansı Siyah-beyazlıları olumsuz etkiledi. Tabii Yılmaz Vural ve öğrencilerini tebrik etmem gerekiyor.
Ligde zor durumda bulunan konuk ekip gerçekten çok iyi oynadı. Duran top, atak üstünlüğü Karabük'teydi. İlginçtir, ilk devre sonucuna baktığımızda Beşiktaş 1-0 önde ve rakibi 10 kişi kalmıştı.
Ama Siyah-Beyazlı takıma rahatlık yaramıyor!

Sel, frtına, güneş...

Tabii ki son haftalara girdiğimizde iyi futbol beklemek biraz iyimserlik olur.
Kazanmak tabii ki önemli ama Beşiktaşlı futbolcuların bu kadar zor duruma düşmesi çok düşündürücüydü. Rakip 10 kişi kalmış, Siyah-Beyazlı takımın 2. golü bulması demek farka koşması demek; ama her şey bir anda değişti. Sel, fırtına derken uzatmalarda güneş açtı.
Bilic, Ersan Gülüm'ün çıkmasının ardından yabancı kontenjanı nedeniyle Necip'i oyuna aldı. Necip'in gereksiz kırmızı kartının ardından Pedro Franco da golde hata yapınca işler zora girdi. Allahtan son dakika Sosa klasını, Cenk Tosun fırsatçığını gösterdi de 3 puan geldi.

Cenk ve Sosa...

Haticeye değil, neticeye bakarsak... Beşiktaş zor da olsa liderliğe uzandı. Bilic maçtan önce yaptığı açıklamada takımının motivasyonun üst düzeyde olduğunu söylemişti. Şaka mı yaptı gerçek mi söyledi çok merak ettim. Beşiktaş'ın liderliği güzel ama şans her zaman bu şekilde size gülmez. Beşiktaş, Cenk'in attığı kafa golüyle kazandığı 3 puanın değerini çok iyi bilmeli. Hakem Bülent Yıldırım için bir şey söylemem gerekirse; tam anlamıyla rezaletti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor