Sinan Vardar

Sinan Vardar

25 Mayıs 2015 | Pazartesi

Alınlarından öpüyorum!

Beşiktaş, kaybetti. Siyah-beyazlı takım çok iyi oynadığı bu derbiyi nasıl kaybettiğini futbol adamlarını toplasanız açıklayamaz. Neler kaçtı neler! Top Beşiktaş'ı biraz sevse Kartal hak ettiği 3 puanı alacaktı. Olmadı, yine Beşiktaş'ın galibiyeti istenmedi!
Beşiktaş ev sahibi ekip gibiydi. "Peki neden kaybetti" diye sorarsanız!
1. etken hakem. Hakemler her maçta olduğu gibi Galatasaray'a yine destek oldular. Dün Hüseyin Göçek tıpkı gençliğinde olduğu gibi sarı-kırmızılı formayı giymişti. Beşiktaş'ın penaltısı es geçildi.
Göçek, G.Saraylı futbolculara sonsuz kredi verdi. Tabii Türkiye'de Melo gerçeği de var. Melo yaptığı tüm çirkinliklerine rağmen sezon başından bu yana bir kırmızı kart görmedi. Dün de bir Melo klasiği gördük. Ama burası Türkiye.
Ne söylesek, ne yazsak boş!... Hakem ve Melo görevini çok iyi yaptılar. Tabii Kalesinde devleşen Muslera'yı tebrik etmem gerekir. Tek başına Beşiktaş'a karşı savaştı.
Bir kalecinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük.

Atınç ile devam edin

Beşiktaş keşke son 3 maçta oynadığı kötü performans yerine dünkü gibi kişilikli bir oyun ortaya koysaydı. Eğer Beşiktaş dünkü gibi oynasaydı en azından Devler Ligi vizesi alırdı.
Hatice'ye değil, neticeye bakarsak; 12 maçta sıfır galibiyet, sıfır gol... Ama ben futbollarından dolayı Beşiktaşlı kardeşlerimi gözlerinden öperim. Böyle oynasınlar canımı yesinler. Hele Atınç süperdi.
Ben Beşiktaş yönetiminin yerinde olsam Atınç'la uzun yıllara dayanan bir sözleşme imzalarım.
Çünkü bu formuyla Premier Lig ekiplerinin ilgisni çeker. Benden söylemesi

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor