Sinan Vardar

Sinan Vardar

26 Kasım 2015 | Perşembe

Süper Beşiktaş ve transfer

Beşiktaş sezona fırtına gibi girdi ve ligin ilk üç ayına damgasını vurdu.
Kara Kartal, Şenol Güneş gibi usta teknik adamla liderliğini sürdürüyor ve en önemlisi; taraflı tarafsız futbolseverlerin de büyük beğenisini topluyor.
Bu güzel bir tablo! Devam etmesi de Beşiktaş yönetiminin, teknik kadro ve futbolcuların elinde.
Beşiktaş'ın mali sıkıntılarını hepimiz biliyoruz.
Bu sıkıntıyı aşmanın en kısa yolu bu takımın şampiyonluğa ulaşıp Şampiyonlar Ligi'ne katılması. Siyah-beyazlı takımın bu temposunu koruyup hatta artırmasını bekliyorum. Peki bu başarıdaki en büyük etken nedir; takımdaki genç futbolcuların üstün performansı...
Oğuzhan, İsmail, Necip'in formu beni çok mutlu ediyor. Özellikle Bilic döneminde istenileni veremeyen Oğuzhan'ın saha içinde bir maestro gibi takımı yönlendirmesi bir harika...
Sakatlıktan kurtulan İsmail Köybaşı da bu takımın vazgeçilmezi oldu. Açıkçası İsmail takıma yeniden katılışıyla, bu sezonun en iyi transferi oldu! Takımın tecrübeli yıldızı Atiba ise Kanada-El Salvador yolculuğunun ardından çıktığı maçta profesyonelliğini konuşturarak başarıyı ne kadar isteğini gösterdi.
Mario Gomez'in son maçtaki tutukluğu beni çok şaşırtmadı. Fransa'da hemen yakınında patlayan bombalar onu tabii ki kötü etkiledi. Yaşadığı kabus kolay atlatılacak cinsten değil. Bu yüzden Gomez'i şu anda eleştirilmesini doğru bulmuyorum.
Kısacası takımın performansı kasım sonu itibariyle süper. Nazar değmesin.

Yılın transferi olur
Beşiktaş'ta işler iyi gidiyor ama siyahbeyazlı takımdaki eksi yanları göz ardı edemeyiz. Uzun süreden bu yana yazıyorum; sorun savunmada...
Bu takımın iyi bir savunma oyuncusuna ihtiyacı var. Yönetimin ara transferde bu transferi gerçekleştireceğini tahmin ediyorum. Benden tavsiye; kasetlerden, menajer tavsiyelerinden oyuncu aramasınlar.
Beşiktaş için Gençlerbirliğili Ahmet Çalık harika bir transfer olur.
Yönetim bu futbolcuyu mutlaka almalı.
Ahmet için Mustafa Pektemek önerilebilir. Ankara ekibinin başkanı Cavcav bu takasa
sıcak bakabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor