Sinan Vardar

Sinan Vardar

08 Şubat 2016 | Pazartesi

Beşiktaş'ı özlemişiz

Maç Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin'in kurtarışıyla başladı. Bu pozisyondan sonra Beşiktaş rakibine 20 dakika müthiş bir baskı yaptı.
Rhodolfo'nun sakatlanmasının ardından biraz bocalayan siyah-beyazlı futbolcular Gökhan Töre'nin daha doğrusu Gaziantep kalecisinin hediyesiyle rahatladı.
Beşiktaş ilk 45 dakika oyunuyla ligi ne kadar özlediğini gösterdi. Tabii burada iki oyuncuya parantez açmamız gerekiyor; Oğuzhan ve İsmail Köybaşı...
İki genç yıldız da sahada basmadık yer bırakmazken maçı izleyenlere inanılmaz bir keyif verdi. Hele hele İsmail öyle güzel işler yaptı ki ona her zaman güvenen biri olarak gurur duydum. Oğuzhan yine akıl dolu golüyle resitalini süsledi.

Aferin Tolga Zengin'e
Tabii işin ilginç yanı siyah-beyazlı takımın Rhodolfo'nun sakatlığının ardından yeni transferler; Marcelo ve Alexis'in sahada yer almasıydı. Savunmada buna rağmen sıkıntı yaşanmaması da Beşiktaş'ın artısıydı.
Kara Kartal 2-0'ı bulduktan sonra ciddiyetini biraz kaybeder gibi oldu ama bu sefer Tolga kalesinde güven veren kurtarışlarla formasına sahiplendi ve taraftarlarla yeniden barıştı.

Üstün Alman teknolojisi
Üstün Alman teknolojisi Gomez de attığı akıl dolu golle "Ben de buradayım" mesajı verdi.
Futbolun önemli kurallarından biri genç ve dinamik kadronun kaliteli tecrübeli oyuncularla süslenmiş olması.
Tolga, Atiba, Gomez ve özellikle de bitmeyen enerjisiyle Beck bu teşhisi en güzel örnekleriyle ortaya koydu.
Beşiktaş gol şovuyla keyif verdi ve yine şampiyonluğun en büyük favori olduğunu gösterdi.
Doğrusu yavan futbol kalitesindeki ligde insan Beşiktaş'ı özlüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor