Sinan Vardar

Sinan Vardar

30 Mart 2019 | Cumartesi

Hodri meydan

Beşiktaş'ın şampiyonluk değil belki ama ikincilikte çok büyük iddiası var. Galatasaray'da geçtiğimiz hafta yaşanan Mali Genel Kurul sonrası gelişen olaylar da, sarıkırmızılı futbol takımına olumsuz yansıyacak. Milli Takımımızdaki başarısının Şenol Güneş'in motivasyonunu daha da artıracağına inanıyorum. Yönetimiyle, muhalefetiyle, taraftarıyla Beşiktaş; 2.'lik ve zor da olsa şampiyonluk için hep beraber tek yumruk olmalı. Siyah-beyazlı kulüpte Olağan Genel Kongre'ye de iki aylık bir süre var. Beşiktaş, Şenol Güneş gibi bir değerle vedalaşırken yine bakıyorum; "Guti'ye yetki verilsin" sesleri yükseliyor.

* * *

Allah aşkına Şenol Hoca'nın üstüne bu kadar gitmeyin ki; Beşiktaş Süper Lig ikinciliğini kazanarak, bir nebze olsun kulübün ekonomisini düzeltsin. Kulüp yönetimine gelince... Yönetim maalesef yerlerde! Birçok olumsuz haberler bize de geliyor. Paralar ödenmiyor... Başkan bu kadar sıkıntının içinde Bolu Gerede'de kiralanan araziye kamp yeri yapacağını söylüyor. Bir turizm duayeni olarak söylüyorum; 15 günlük hazırlık kampı için koca tesisleri ne yapacaksınız? Başınızı çevirin de; Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'nda yaptığı tesisi bir inceleyin. Bu tesis her yıl büyük zarar ediyor. Bolu harika bir turizm beldemiz ama ama maalesef yabancı turist yok. Birçok yeni tesisler de yapılıyor. Ama sorun bakalım hangi tesis para kazanıyor? Pazarlama ile ilgili sıkıntılar var. Ama maalesef başkan yine algı operasyonlarıyla kongreye artılarla girme çabasında. Beşiktaş'ın birçok akil insanlarıyla sürekli görüşüyorum.

* * *

Şu anda Hürser Tekinoktay'dan başka bir aday da ortalıklarda gözükmüyor. Fikret Orman ise Ahmet Ağabey'sine iltifatlar yağdırarak aday çıkması için büyük çaba gösteriyor. Ahmet Nur Çebi ise olayı hayretle izliyor. Ben ve benim gibi arkadaşlara da SEÇME VE SEÇİLME YASAĞI verdirdiler. Hani atıp tutuyorsun, "Çıksınlar karşıma, başkan adayı yok mu?" diye; kaldırın bana verilen haksız cezayı, bakın Sinan Vardar aday olacak mı, olmayacak mı! Beşiktaş sevdalısı kongre üyelerinin 5 bini aşkın üyenin aidatının toplu olarak yatırılmasına karşı açtığı davaya yönetim itiraz ediyor. Aklım almıyor! Yıllardır kongrelerde demokratik seçimleri engelleyen ve diğer takımları tutan insanların Beşiktaş'tan temizlenmesi doğru mu, yanlış mı? Başkan, neden sürekli yanlışların peşindesin?

MİLLİ TAKIM'IN ŞAHLANIŞI
Milli Takımımızın son iki maçta kazandığı iki galibiyet, uzun yıllar sonra ülkemize büyük bir sevinç yaşattı. Türlü oyunlarla Beşiktaş'tan dışlanan Şenol Güneş milli göreve müthiş başladı. Şenol Hoca farkını kısa sürede gösterdi. Cengiz, Ozan, Çağlar, Ömer gibi canavar gibi dört genç de daha kenarda bekliyor. Milli Takımımız, bu işi en iyi bilen Şenol Güneş'in de farkıyla hem Avrupa ve hem de Dünya Kupası organizasyonlarında çok başarılı olacak. Tabii burada Eskişehir taraftarı ve maçı izleyen Sayın Cumhurbaşkanımıza ayrıca teşekkür etmek gerekir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor