Sinan Vardar

Sinan Vardar

09 Nisan 2019 | Salı

Beşiktaş gümbür gümbür

Dün Rize'de Süper Lig kalitesinin üzerinde harika bir 90 dakika izledik. Alkışlarım maçı kazanan Beşiktaşlı futbolculara ve formunun zirvesinde olan teknik direktör Şenol Güneş'e... Hep söylüyorum; geçtiğimiz sezon transfer sihirbazlarından oluşan(!) Beşiktaş Yönetimi geçen sezon ortasında Burak Yılmaz'ı transfer etseydi; Siyah-Beyazlı takım bu sezon üst üstte 4. şampiyonluğa koşuyor ve rakiplerine bugün uçsuz bucaksız büyük fark atıyordu.

Burak Yılmaz oynadığı nefis futbolu harika gollerle süslerken Beşiktaş'a gönül verenlere "Daha önceleri nerelerdeydi?" dedirtiyor ve rakiplere gözdağı veriyor. Beşiktaş dün takım olarak harika bir iş çıkarıp ligin en zorlu deplasmanlarından birinden güle oynaya galip gelmesi çok önemliydi. Bu farklı galibiyet; tüm camiayı şampiyonluk olmasa da lig ikinciliği için daha da ateşleyecektir.

Tabii burada Adem Ljajic'e de ayrı bir parantez açmak gerekir. Sırp yıldızın 10 numara 5 yıldız oynayarak takımını bir orkestra şefi gibi yönetmesine şapkamı çıkarıyorum. . Genç futbolcu Güven Yalçın hattrick yaparken; unutulmaz golcü Metin Oktay gibi ağları delerek nefis bir gole imza atması keyif vericiydi. Şenol Güneş'in Milli Takım'la anlaşması çok eleştirilmişti. Güneş keşke gitmese, hep kalsa...
Dün şunu gördük: Beşiktaş sezon sonuna kadar güzel günler görecek, Güneş'i günler... Kara Kartal, hele bir de gelecek hafta lider Başakşehir'i de yenerse değmeyin Beşiktaşlının keyfine...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor