Sinan Vardar

Sinan Vardar

06 Mayıs 2019 | Pazartesi

Sahipsiz Beşiktaş!

Beşiktaş haftalar önce 13 puan gerideyken Siyahbeyazlı takımın ligi kapattığı belirtiliyordu. Şenol Güneş ve öğrencileri karakter koyup üst üstte 6 maçı kazanıp zirveye ortak oldu. Beşiktaş yıllardır görmeye alıştığımız bir operasyona kurban gitti. Maçtan önce korktuğum başıma geldi ve hakem Bülent Yıldırım can skıcı kararlarıyla derbiye damga vurdu. Bir söz vardır; "Hakem ince ince doğradı" diye... Hakem Beşiktaş'ı kalın kalın doğradı. Tabii burada suçlu Bülent Yıldırım değil onu bu maça verenlere ve bu tiyatroya sessiz kalan Fikret Orman'da... Beşiktaş Başkanı TFF başkanılığı için herkese mavi boncuk dağıtıyor. Beşiktaş'ın hakkı yenmiş umrunda bile değil! TFF Başkanlığı için her şeyi yaparken Beşiktaş derbide ateşe attı. Beşiktaşlı futbolcular ve Şenol Güneş'in 40 bin kişi önünde hakem önünde yalnızları oynaması Beşiktaş başkanı ve yönetim için yüz karasıydı. Beşiktaş'ın yenilgisinde tek tabii ki tek suçlu hakem değildi.
Güneş'in ilk 11'i çok eleştiriliyor ama belli ki Şenol hoca belli ki iki hafta sonra oynanacak G.Saray-Başakşehir maçını düşünerek beraberliğe çıkmış. Ancak Ljajic'in etkisizliği, Burak Yılmaz'a top akışının sağlanaması yenilginin nedenlerindendi. G.Saray çok mu oynadı; "Hayır!"... Ama sarıkırmızılı takım dün çok istekliydi. Beşiktaş'ın yediği iki gol de amatörce. Kusura bakmasın ama Beşiktaşlı futbolcuların bir anda oyundan kopması beni çok şaşırttı. Söylemeden edemeyeceğim; bu Mirin her patlamaya hazır bomba... Yazıktır, günahtır; Beşiktaş'ın sokağa atılan paralarına... Beşiktaş'ta suçlu ne Güneş ne de futbolcular... Başkan ve yöneticiler; kulübü bu kadar boşlamasa ve Güneş'e biraz olsun destek verseydi bugün Beşiktaş 4. kez üst üstte şampiyon olurdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor