Sinan Vardar

Sinan Vardar

04 Ekim 2019 | Cuma

Sağlık olsun!

Sezon başından bu yana o kadar kötü Beşiktaş maçları izledik ki dünkü mücadelede Siyah-Beyazlı takımın kazanma isteği yüreğimize biraz olsun su serpti.
Yenilgi üzücü ama ben skora takılacak değilim.
Beşiktaş'ın Premier Ligi patentli rakibi karşısında derli toplu oynaması önemliydi. Açık ve net;
Beşiktaş dün zaman zaman artan tempo ve baskısıyla galibiyeti hak etti. Alkışlarım dün takım halinde Beşiktaşlı futbolculara...
Ekim ayına girdik , biraz geç oldu ama Avcı'nın sistemi ilk defa bize ışık verdi.
Başkan ve yönetime çok kızgın olan taraftarın futbolcuların güzel mücadelesiyle yeniden aşka gelmesi çok önemli bir ayrıntıydı.
Zaten taraftarların itirazı takımın yenilmesi değil, dağınıklığı, sistemsizliği, isteksizliği, daha doğrusu Beşiktaş'ın; Beşiktaş gibi oynamamasınaydı. Tabii bir de paraların nerede olduğunu merak ediyorlar!

***

Tabii takım içinde özellikle parlayan isimler vardı. Lens o kadar günündeydi ki daha önceleri nerelerdeydin demekten kendimi alamadım.
Elneny orta sahayı derleyip, toparlarken bu takım için ne kadar önemli oluğunu gösterdi.
Uzatma anlarında yenen golü bir kenara bırakırsak; Necip kimselerin oynamak istemediği sol stoperde görevini eksiksiz yaptı; Karius ve Vida da uzun bir aradan sonra güven verdi.
Caner, Rebocho, Douglas görevlerini yapan isimlerdi. Müthiş enerjisiyle Dorukhan'ı çok beğendim.
Adem Ljajic büyük bir yetenek ama daha fazla sorumluluk almalı.
Dün Beşiktaş'ı beğendim ama daha fazlası şart.
Başkanı bırakıp kaçan, yönetimi olmayan bir takımdan çok mu fazla şey bekliyoruz? İşte asıl yanıt bulması gereken soru bu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor