Sinan Vardar

Sinan Vardar

07 Ekim 2019 | Pazartesi

İşte böyle

Beşiktaş dün çok önemli bir galibiyet alırken sevenleriyle yeniden barıştı. Dün siyah-beyazlı takım da, teknik direktör Abdullah Avcı da oldukça formdaydı.
Beşiktaş önemli bir rakibi yenerken öncelikle alkışlarım tüm Beşiktaş takımına...
Konuk ekip de özellikle ilk 45 dakikada iyi bir futbol ortaya koyarken ikinci devrede Beşiktaş'ın yıldızlarının sahneye çıkması önemliydi.
Alanyaspor belki daha pozisyona girdi ama son son sözü; başta Burak Yılmaz olarak Beşiktaş'ın yıldızları söyledi. Özellikle Burak gösterdiği performansla ve ikinci goldeki harika asistiyle takım için ne kadar önemli olduğunu gösterdi.
Kara Kartal'da; Dorukhan, Caner ve Atiba insanüstü bir mücadele ortaya koyarken özellikle de Caner ikinci 45'te yıldızlaşan isimdi. Abdullah Avcı maça damga vuran isimdi. Avcı'nın bu sezon hayal kırıklığı yaşatan Adem Ljajic'in yerine Diaby'i oyuna alması akıl dolu bir taktik varyasyonuydu. Ljajic lütfen artık gece dolaşmalarını bırak, futbola odaklan!

***

Diaby de hızıyla ve ikinci goldeki bitiriciliğiyle ışıl ışıl parladı.
N'Koudou zaman zaman klasını gösterirken, Lens'in de alkışlarla oyundan çıkması maçın güzel sahnelerindendi. Hele hele Karius'un kurtarışları harikaydı.
Milli maç arasından sonra bu takım daha da toparlar. Alınan 3 puan Beşiktaş'a ilaç gibi gelecek.
Taraftarların maçın sonunda bağırdığı gibi; güzel günler görelim, güneşli günler...
Alanyaspor'u pozitif futbolu nedeniyle tebrik ederim.
Dünkü futbollarıyla boşuna lider olmadıklarını gösterdiler ama Beşiktaş'ın yıldızlarını durduramadılar. Dorukhan'ın dizinin dönmesi ise gecenin şassızlığıydı. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor