29 Ekim 2011 | Cumartesi

Van'ı saran kaşkollar!

Maç öncesi A Haber'de Gürcan Bilgiç'le konuşuyoruz.
Fenerbahçe'nin kadrosunu öğrenince, "Bu takımda Caner dışında kimse Beşiktaş kalesine bindirme yapamaz. Bir de duran toplarla gelebilirler" diyorum.
Benim maçtan önce düşündüğümü Carvalhal'in maç sırasında bile düşünmeyip tedbir almaması ilginç. Aykut hocanın o Caner'i çıkarması ise tek kelimeyle dahice! İkisini de kutluyorum.
Beşiktaş derbiyi kazanmayı hak etti. Son dakikalarda yanlış baraj hak edilenin alınmasını önledi. Bununla birlikte çok kötü oynayan Fenerbahçe de maçı kazanabileceği pozisyonlar buldu. Hak etmese de kazanabilirdi. Garip bir derbiydi vesselam.

YÜREKLERİNE SAĞLIK
Maç sonunda kaşkolların sahaya atılması ise gecenin en güzel olayıydı. Sanki her taraftar kaşkoluyla birlikte yüreğini gönderiyordu Van'a. Hepsinin yüreğine sağlık.
Beşiktaş tribününün önde gelen isimlerinden Karagümrüklü Erdal (Keleş), Cengiz Sarıkaya (Javs), Hüseyin, Emrah ve Yılmaz terörü lanetlemek için onbinden fazla Beşiktaşlı'yı organize edip, hiçbir aksaklığa fırsat vermeden müthiş bir yürüyüş organize ettiler. Her türlü reklamdan uzak bu yürüyüşün ve derbide asılan devasa pankartların tüm külfetini de üstlenen bu kardeşlerimin maddi manevi fedakarlıkları her türlü takdire değer.
Bu arada Cengiz Sarıkaya ve bazı arkadaşları derbiye gelmeyip Van'a gittiler. Oradaki insanlarımıza moral ve destek verdiler. O çocukların Beşiktaş aşkını bilen için bu da büyük bir fedakarlıktır.

NAMOĞLU ADALETİ
Taraftar demişken maç başlamış Fenerbahçeliler hâlâ dışarıda bekletiliyor. Bu nasıl bir mantık anlayamadık.
İnsanlar sonunda kapıyı kırıp stada girdiler. Allah'tan tribüne çıkmak dışında bir eyleme girişmediler. Aksi halde çok ciddi olaylar çıkabilirdi. Bu riski kim aldı bilemiyorum ama o kişileri kurtaran taraftarın sağduyusudur onlar bunu bilseler iyi olur.
MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, G.Saray'ı yakan Abdullah Yılmaz için, "Cezasız kalmayacak" dedi.
Peki aynı Namoğlu, Beşiktaş'ın bir oyuncusunu yanlış atan, bir hafta sonra Mersin'in penaltısını vermeyip golünü saymayarak Fenerbahçe'yi kurtaran Halis Özkahya konusunda neden böyle bir açıklama yapmadı?
İşte yeni MHK bu. Fenerbahçe'yi yakanın arkasında duruyor, Galatasaray'ı yakanın yakasına yapışıyor. Yaşasın Namoğlu adaleti!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor