12 Kasım 2011 | Cumartesi

Evine dön Guus!

Hiddink ve Oğuz Çetin yönetiminde hiçbir maçta (Kazansa bile) futbol anlamında yüzümüzü güldürmeyen Milli Takım'ın elde ettiği bu sonuç sürpriz değil.
Bir yanda EURO 2008 sonrası teknik kadrosunu ve takım iskeletini koruyan Hırvatistan, diğer yanda o günden beri patinaj yapan Türkiye. Büyük umutlarla göreve gelen Hiddink ilk günden bu yana işine motive olmadı ya da olamadı.
Kendi takımlarında oynamayan oyunculardan kurulan kadrolar, bir türlü görülmeyen, milli formaya aç Serdar Aziz, Necip, Olcan, Alper, kaleci Tolga gibi oyuncular v.s.

MİLLİ RUH KALMAMIŞ
Biz Milli Takım'ı doğru bir kariyere ama yanlış bir isme teslim etmişiz vesselam. Hiddink geldiği günden bu yana bu takıma hiçbir şey vermedi.
Her şeyi bir yana bırakın ortada bir milli ruh falan kalmadı.
Şuraya bakın, Hırvatistan ilk 20 dakikayı nasıl atlatırım diye düşünürken ikram üstüne ikram yapıp golü yiyoruz.
Maç boyu yan pas dışında bir şey yaptığımız yok. Kalemize gelen dört topta üç gol yemeyi başarıyoruz. Gökhan Gönül, Hamit, Volkan 'berbatov' hallerindeler.
Peki Gökhan Töre, Topal neden kenardalar? Sorular sorular... Uzun sözün kısası; rakip Hırvatistan, bizim 2012 hayalleri tornistan! Bizi daha fazla üzmeden evine dön Hiddink. Giderken Oğuz hocayı da alırsan seviniriz!
Not: Sonuç her ne olursa olsun kalecimiz Volkan'a küfür edenleri kınıyorum. Ayıptan öte bir şeydi. Yazıklar olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor