20 Kasım 2013 | Çarşamba

Ekol peşinde

Yetenek anlamında hiçbir eksikleri olmayan bizim çocuklara ilk öğretmemiz gereken, futbolun basit bir oyun olduğu. Bence en önemli konu bu; futbol basit bir oyundur.
Soğukkanlılığını koruyup, belli bir koşu mesafesini tamamlarsan, senden daha yetenekli olanlarla dahi baş edebilir, kendi ayarında olanların ise önlerine geçersin.
Fatih hoca bu konuda çaba harcıyor besbelli. Basit ama etkili oynatıyor millileri.
Belarus karşısında 'İmparator'un planlarının ne olduğu hakkında küçük sinyaller aldık.
Topu iyi kullanan, çabuk oynayan, kanatlardan bıktırıcı bindirmeler yapan, bol şut atan, yetenekli ve yüksek karakterli oyunculardan oluşan bir takım yaratmak niyetinde olduğu açık.

Resitaller sundular
O nedenle Oğuzhan, Caner, Arda, iki Gökhan ve Aytaç gibi vitrine yeni çıkan bazı gençler büyük ihtimalle hocanın vazgeçilmezleri olacaktır.
Özellikle saydığım tecrübeli isimlerle her sistemi oynayabilir, onların taktiksel zekalarına da güvenebilirsiniz. Terim de bunun farkında. Arda, Oğuzhan, Caner, "Gökhanlar" dün gece küçük resitaller vererek keyfimize keyif kattılar. İşi iyi biliyorlar, formülleri basit:
Zamanında topu ver, doğru yere koşu yap, top tekrar sana gelecektir!
Terim kalitesi ve iyi bir jenerasyonla çok iyi bir milli takıma, belki de kendi futbol ekolümüze doğru koşar adım gideceğiz gibi geliyor bana.
Hazırlık maçlarında skorlara değil ayrıntılara bakarım, gördüklerimden de memnunum.
Sanırım yakın gelecekte, Terim'i Galatasaray'dan ayırdıkları için Ünal Aysal ve Yıldırım Demirören'e yürekten teşekkür edeceğiz.
Hoca tüm ciddiyetiyle işe koyulmuş.
Arkası çorap söküğü gibi gelecektir evvel Allah.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor