15 Temmuz 2014 | Salı

İngiliz Kartal

Beşiktaş, Leeds'te sezon başı yüklemeleri için son derece iyi bir iklimde ve sessiz, sakin bir ortamda yeni sezona hazırlanıyor.. Kamp yaptıkları otel harika. Etrafı golf sahalarıyla kuşatılmış, şehrin gürültüsünden uzak..
Buna karşılık antrenman sahası da otele son derece yakın.
Yani daha önceki kamplarda yaşanan bazı sıkıntılar burada bertaraf edilmiş durumda.
Futbolcuların havası iyi, hepsi şen şakrak ve keyifle hazırlanıyorlar sezona. Cenk Tosun çabuk kaynaşmış, 40 yıllık Beşiktaşlı havasında. Bu iyi bir şey. Gençlerden Ümit Karaal, bu satırların yazarının üç yıldır gündeminde olan bir oyuncu.
Potansiyeli olan bu genç adam biraz gayret ederse çizgi ötesine geçebilir. O çok çalışmalı ama Slaven Bilic de bu genç adamı bir proje olarak görüp öyle değerlendirmeli..
Gençler hırslı, istekli ama aynı zamanda kırılgandırlar, doğru zamanda, doğru yerde oynatılmalı ve kendisine gösterme fırsatı verilmelidir. Bu anlamda Slaven Bilic'in, "Ümit keşke sağ ayaklı olsa daha iyi olurdu" açıklamasını garipsiyorum.
Biz bu ülkede sol ayaklı bulamıyoruz da, o bakımdan.

Kamp şenlenmeli!

Taraftar yeni transferleri merak ediyor ve bu kamp çalışmalarıyla çok ilgilenmiyor onun farkındayım ama transfer haberleri zaten en son haliyle her gün FOTOMAÇ'ın manşetinde yer alıyor. Dolayısıyla buralarda o konulara girmeye gerek yok. Ancak şunu söylemeliyim her yeni transfer girişimi futbolcular arasında da büyük heyecan yaratıyor. Çünkü onlar da farkındalar ki, bu takımı havaya sokacak iyi bir isim bu kampa yetişmeli. Bu açıdan Demba Ba büyük heyecan ve umut yarattı diyebiliriz.
Olcay Şahan, Necip, Veli, kaleci Cenk kampın neşeleri.
Onların enerjileri arkadaşlarının da havalarını değiştiriyor. Yönetici kardeşim Mete Vardar da genel manzaraya olumlu katkı sağlıyor.
Özetlersek kamp genelinde havalar iyi ama transfer işin olmazsa olmazı. Sadece taraftar değil futbolcular da iyi bir marka transferle çok daha iyi bir havaya girmeye hazırlar.Benden söylemesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor