08 Aralık 2014 | Pazartesi

İlk gol bitirdi!

Muhteşem tribünler, ne kadar özlemişiz dolu tribünler önünde oynanan futbolu… Beklendiği gibi Beşiktaş ilk dakikalarda baskı kurdu. Trabzonspor'un tecrübesiz kalecisi Fatih'in hatası Veli'nin müthiş vuruşu dengeleri Beşiktaş lehine değiştirdi. Sonra Olcay Şahan'ın insanüstü mücadelesi ile Papadopoulos'tan kaptığı top ve Demba Ba'nın topuğu geldi… Medjani'yi orta alanda kullanıp Beşiktaş'ı bozmaya çalışan Ersun Yanal iki farktan sonra Constant'ı oyuna alıp Medjani'yi savunmaya çekti.
Artık risk alma zamanıydı. Bordo- mavili takımda Mehmet Ekici ve Özer beklentileri karşılamaktan uzak kalınca Cardozo ön tarafta istediği topları alamadı. Yusuf ve Sefa'nın koşu yolları da Beşiktaş'ın kademeli savunmasıyla tıkanınca Trabzonspor için tek çare bu sezon sıkça başvurduğu duran top silahını kullanmaktı.
Ancak serbest vuruşlarda Beşiktaşlı oyuncular hata yapmadı.
Demba Ba'nın sakatlanıp çıkmasıyla Beşiktaş önde rakibini tehdit etmekten mahrum kaldı ve Trabzonspor savunma oyuncuları da takımı ön tarafa itmek için çaba harcadılar.

Töre'yi çıkarmalıydı

Gökhan Töre'nin kötü bir gününde olması Beşiktaş adına farkın açılmasını önledi… İki arkadaşı bomboş durumdayken Töre'nin egosuna esir olup yaptığı varyeteler var ki evlere şenlik… Bilic o anda oyundan almalıydı ama görmezden geldi!
Sonra Gökhan şımarık tavırlarına ve takımı eksik oynatmaya devam etti.
Demba Ba'ya penaltıda yaptığı emrivakiyi bu kez serbest vuruşta Sosa'ya yaptı, ayıp etti.Trabzonspor bir gol bulabilse maç riske girebilir ve muhtemelen faturayı da Gökhan öderdi.
Neyse ki Sosa, Gökhan gibi bencil davranmayıp Cenk'e asisti yaptı ve maçı kotardı.
Sosa direkt kırmızıdan, Özer ikinci sarıdan atılmalıydı, Mete Kalkavan ikisini de atamadı.
Not: Mustafa'nın şanssızlığı hepimizi derinden üzdü, bu çocuğun çilesi bitmedi gitti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor