19 Aralık 2014 | Cuma

Yol kazası!

Beşiktaş'ın sakatlarından harika bir takım çıkar; Cenk, Sivok, Ersan, Veli, Pektemek, Cenk, Demba Ba… Bu şartlarda Lig, Kupa ve Avrupa'da yani üç kulavarda mücadele etmek hiç kolay değil… Kaldı ki bu takımın bir de stat sorunu var… Slaven Bilic mevcut şartlarda bazı gençlere şans vermeliydi onu da yaptı… Atınç'ı daha önce de kadroya koyan Hırvat hoca bu kez yanına Ümit Karaal ve Furkan'ı da ekledi.
Bu gençlerin hepsi yetenekli ve biraz aşama kaydettikleri takdirde Türk futboluna hizmet edeceklerine kuşku yok. Ümit iyi başladığı maçı şanssız bir sakatlıkla erken bıraktı ama hep söyledim, yine tekrarlıyorum bu çocukta iş var.

Uğurlu, penaltıyı vermedi
Furkan en önde oynuyor ve o bölgede Beşiktaş'ı sırtlamak, taşımak çok kolay değil, dolayısıyla bu genç adamın yeteri kadar pozisyon bulamamış olması normal.
Olcay, Oğuzhan, Kerim ilk yarıda uyudular, hakemin verdiği hatalı penaltı kararıyla geri düşünce tehlikenin farkına varıp toparlandılar ama o da maçı kurtarmaya yetmedi. Kah şanssızlık sonucu direkten dönen toplar, kah son vuruşlardaki beceriksizlik, Beşiktaş'ın maçı çevirmesine engel oldu. İşte bu noktada öndeki eksiklerin ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı.
Beşiktaş aleyhine kolay penaltı çalan hakem Yaşar Kemal, son dakikada Atınç'a, Beşiktaş altyapısından yetişen bir başka genç olan Rizesporlu Sezer'in yaptığı penaltıyı es geçmese Kartal şu zor gününde 1 puanı kapabilirdi. Her neyse Kupa uzun maraton bu kayıpların telafisi var. Beşiktaş bu yol kazasına rağmen Kupa'da da hedefine yürüyecektir kuşkusuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor