22 Aralık 2014 | Pazartesi

Alın teri

Beşiktaş cuma F.Bahçe'ye, cumartesi G.Saray'a birer günlüğüne emanet ettiği liderliği geri aldı… Bu takımın stadı yok dikkat! Sakatı, cezalısı çok, başkaları gibi kolaylıkla aldığı penaltı ise hiç yok… Bu şartlarda ve de üç kulvarda koşarken zirvede kalmak hiç kolay değil… Akhisar çok can yakabilecek bir takım… Üstelik bir de Gekas var ki bildiğin baş belası! Hâl böyle olunca Beşiktaş bir yandan gol için yüklenirken diğer yandan arkada boşluk bırakmamaya çalıştı. Maçın ilk bölümünde bunu başardılar. Bu bölümde müthiş bir oyun ortaya koyan Olcay ve Sosa rakip kale önünde Kartal'ın etkili olmasını sağladılar. Akhisar savunmasından dönen her topu kapan V.Atiba ikilisi ise yine durmak, dinlenmek bilmediler.
Olcay soldan daldı, hep Bilal'in yaptığını Bilal'e yapıp rakibini çarşıya topu da Cenk Tosun'a gönderdi.
Tosun Paşa da en iyi bildiği şeyi yapıp golü attı.

Golde panik yapmadı
İkinci yarıya daha iyi başlayan, önde basan Akhisar, yarısı sakatlıktan yeni çıktığı için yorulma emareleri gösteren Beşiktaş'a karşı oyunu dengeledi. İşler kötü gittiği sırada Sosa, "Guti maskesi takıp", İspanyol'un Antalya'ya attığı gibi çok özel bir frikik golüyle takımı rahatlattı. Akhisar'ın en iyilerinden Bilal hiç pes etmedi, harika bir gol de attı ama Gekas'ı çok besleyemedi… Beşiktaş yediği gole rağmen paniklemedi.
Demek ki bazı kötü örneklerden ders alınmış. Ayağa oynayarak rakibin hızını kesen Kartal, Oğuzhan-Gökhan yapımı golle maçı kotardı.
Bu arada Tolga'nın ilk yarıda Gekas'ın kafa vuruşunu kurtarışı kırılma anıydı.
Beşiktaş alın teriyle yoluna devam edi yor. Hakem desteğiyle değil alın teriyle yürüyen tüm takımların yolları açık ola.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor