02 Mart 2015 | Pazartesi

Bilic ve Sosa!

Önce yiğidin hakkını yiğide verelim; Halis Özkahya harika bir maç yönetti, gördüğünü çaldı, iki penaltı kararı da doğruydu. Tebrik ediyorum. Beklentimiz budur işte, eyyam yapmayın, gördüğünüzü çalın.
Gelelim işin Beşiktaş tarafına…Beşiktaş Bilic'le bu ligi götüremez, net! Çünkü karşımızda bazı oyuncuları kırmamak adına maçları kaybeden, statükocu bir teknik adam var.
Hatırlayın ilk Liverpool maçının en kötüleri Oğuzhan ve Sosa'yı Eskişehir'de birlikte sahaya sürmüştü.
Bu kez de rövanş maçının en kötüsü Sosa'yla çıktı Balıkesir karşısına.
Havasını bulmuş, morali yüksek Tolgay'ı kenarda tuttu. Atınç diye biri yok ona göre, Pektemek de öyle… Necip, Motta, Oğuzhan sakat, zaten geniş bir rotasyon yapma şansın yok. Hiç değilse elindeki en diri oyuncuları doğru kullan.

Tolgay olsa maçı kotarırdı

Sosa dört maçtır yürüyor, takımın el freni gibi davranıyor ve Bilic hala her maça bu oyuncuyla başlıyor.
Diyeceksiniz ki Tolgay'la başlasa ne olurdu? Şu olurdu, ilk golü bulduktan sonra takım fizik olarak düşmemişken ikinciyi, üçüncüyü bulup maçı kotarabilirdi. Çünkü Gökhan Töre ve Opare'nin gayretleriyle rakip kale önüne rahat geldiler, yürüyerek oynayan Sosa yerine daha tempolu olan Tolgay sahada olsa o bölümde maçı kotarmak mümkün olabilirdi. Öbür taraftan tüm yorgunluğuna rağmen her boş topu bile kovalayan Olcay'ı çıkarıp Sosa'yı sahada tutmak hangi akla hizmettir anlamadım gitti.Bu maçtan alınacak ders şudur; yeteri kadar koşmazsan kimseyi yenemezsin!
Her neyse Bilic ve Beşiktaş derken Balıkesir'in hakkını yemeyelim, harika oynadılar, bir puandan fazlasını hak ettiler, biraz şansları olsa Liverpool fatihini devirebilirlerdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor