30 Kasım 2015 | Pazartesi

Yiğidin hakkı yiğide

Önce yiğidin hakkını yiğide verelim; Akhisar harika bir takım, inanılmaz iyi yardımlaşıyorlar, hadlerini bilerek oynuyorlar, iyi kapanıp, hızlı çıkıyorlar… Eee bundan iyisi Şam'da kayısı.
Bravo Cihat hoca… Beşiktaş kötü başlarsa kötü bitiriyor… Bu sezon geriye düşüp de kazanabildikleri tek maç yok. Maçın başında gerekli baskıyı kuramadılar, rakip sahada çoğaldılar ama arkayı hiç düşünmediler. Akhisar iki kez kaleye gelip iki gol attı… Geriye düştükten sonra rakip kaleyi abluka altına alan Beşiktaş sayısız fırsat yakaladı… Kah Gomez uzanamadı, kah Quaresma altı pastan dışarı attı, kah Gökhan Töre vurdu savunma kesti, kah Atiba'nın kafası direği sıyırdı v.s.
Rakibin böylesine kapandığı maçlarda benim aklıma ilk gelen hamle oyuncusu Kerim Frei'dır ama Şenol hoca iki stoper arasında kaybolan Gomez'e destek olarak Cenk'i oyuna aldı, buna da çok fazla itiraz etmem. Sadece Töre'den önce Kerim'i oyuna alırdım.

Dersler çıkarılmalı
Öyle olsa ne olurdu derseniz, en azından topla aralara girer, rakip savunmanın dengesini bozar ve son çizgiye iner ve daha çok katkı sağlayabilirdi.
Dolayısıyla Kerim'in oyuna çok geç alındığını düşünüyorum… Her neyse, bir takım her maçını kazanacak diye bir şey yok. Çok topla oynamak, kazanmak anlamına da gelmiyor.
Beşiktaş çok topla oynadı, Akhisar yeteri kadar oynadı, hikaye bu kadar basit.
Beşiktaş takımı bu yol kazasından gerekli dersleri çıkarırsa önümüzdeki haftalarda aynı hataları tekrarlamaz. Her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır deyip geçelim… Öte yandan Tolga'yı ıslıklamak büyük bir haksızlıktı… Bir taraftar, kendi formasını giyen oyuncuyu yuhalar mı? Yuhalıyor!
Sebebi ne? Tolga hatalı gol yemiş!
Peki Quaresma ne yaptı!? Boş kale yerine topu dışarı gönderdi, şimdi söyleyin bakalım; hangisi daha
büyük hata!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor