01 Aralık 2015 | Salı

Algı tetikçileri

Sarı-lacivert kalemler alışmışlar yıllardır Fenerbahçe'nin kollanıp Beşiktaş'ın ince kıyım doğranmasına… Çok uzağa gitmeyin daha geçen sezon Karabük, Eskişehir, Gaziantep, Gençlerbirliği ve Erciyes maçlarında Fenerbahçe lehine yapılan fahiş hakem hataları hafızalarda… Beşiktaş derbisinde Erme atılması gerekirken Olcay Şahan'ın atılması, Mehmet Topal'ın Demba Ba'ya künde atıp oyunda kalması, penaltı çalınmaması hep bu arkadaşların alıştıkları durumlardan. O nedenle hakemlerin adaletli düdükleri ters geliyor bu dostlarımıza. Beşiktaş nasıl doğranmaz!
Hakemler nasıl oluyorda Beşiktaş lehine de hata yapmaya başladılar!
Kaflarında deli sorularla, kafayı yemek üzereler… Bünyeleri kaldırmıyor adaletli düzenleri…

Bizim derdimiz eyyam
Bu vesileyle Kuddusi Müftüoğlu MHK'sına yürekten teşekkür ediyorum, Hakemler sistemli olarak kimseyi kollamıyor, sadece hata yapıyorlar.
Bu hatalar kah Antalya maçında olduğu gibi Fenerbahçe lehine oluyor, kah Trabzon maçında olduğu gibi Galatasaray lehine ya da Sivas maçında olduğu gibi Beşiktaş lehine olabiliyor… Hakem gördüğünü çalsın, kimseden korkmasın, hangi hatayı yaparsa yapsın baştacımızdır. Bizim derdimiz hakem hataları değil, bir sonraki hafta maç alamama korkusuyla yapılan eyyamlardır.
Çok şükür bu sezon o tür eyyamları fazla görmüyoruz.
Beşiktaş ne zaman iyi giderse bir kısım medya saldırmaya yer arar… Bir bakarsınız Şenol Güneş'in ağzından çıkan bir cümleyi eğipbükerek vurmaya çalışırlar, bir bakarsınız Beşiktaş'ın sekiz pozisyon bulduğu maçtaki sıradan bir hakem hatasından dem vururlar.

Mazeretleri bırakın
"Kış kışlığını, puşt puştluğunu yapar" denir halk dilinde bu durumlara.
Beni ilgilendiren Beşiktaş'a tuzak kuranlar, algı tetikçiliği yapanlar değil, onlara çanak tutan bir kısım Beşiktaş taraftarıdır.
Son maçta bunun tipik bir örneğini gördük, Tolga Zengin yuhalandı… Sezon başından beri yaptığı kurtarışlar bir maçta unutuldu gitti.
Bir insan Beşiktaş düşmanı olsa en başta kaleci Tolga'ya saldırır, çünkü o tecrübede bir alternatif yok şu anki kadroda.
Saldıranların Beşiktaş taraftarı olması ve hatalı yenilen bir golü de yüzlerine maske yapmaları ilginç… Her hata yapan yuhalanırsa bu takımda oyuncu kalmaz şampiyonlukda uçar gider. Taraftar kararını versin, ya bu takımın arkasında dursun, ya da şampiyonluğu unutsun.
Beşiktaş ancak kenetlenirse tuzaklara düşmez, algı operasyonlarına karşı dimdik durabilir.
Tersi; bölünmek, parçalanmak ve rakiplerin ekmeğine yağ sürmektir.
O nedenle karar sizin Beşiktaşlılar, bugün Tolga, yarın İsmail, öbür gün Necip sizi kızdıracak bir şeyler yapabilir, o nedenle mazeretlerin arkasına saklanmayı bırakın ve siz bu şampiyonluk yarışında var mısınız, yok musunuz ona karar verin ve ona
göre davranın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor