07 Şubat 2016 | Pazar

Beşiktaş kalitesi

Beşiktaş kadrosu hem genişledi, hem derinlik kazandı. Kalede Tolga ve Günay'ın yanına, UEFA finali tecrübesine sahip Boyko geldi.
Savunmanın sağında, işin savunma tarafını iyi yapan Beck ve Serdar, solda İsmail ve Tosic var... Göbek Rhodolfo, Alexis ve Marcelo ile kalite kazandı...
Kanatlarda Quaresma, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Kerim Frei rekabeti kaliteye kalite katıyor. Ortada Sosa, Oğuzhan bizim futbol düzenimizin çok üzerinde... Arkalarında Atiba, Tolgay, Veli, Necip, önlerinde Alman Milli Takımı'nın santrforu Gomez, Türk Milli Takımı'nın santrforlarından Cenk Tosun ve Mustafa Pektemek var...

İpi göğüsleyecekler
Böylesine lider özellikli oyunculardan kurulu bir kadronun, küçük baskılar karşısında sendelemesini, kritik maçlarda paniklemesini beklemek ya da bahar yorgunluğu tarafından çarpılmasını umut etmek, bence fazla hayalcilik.
Evvelallah bu çocuklar, bu sezon ipi göğüsleyecekler.
Beşiktaş kar engeline takılırken, Fenerbahçe iki maçı zar-zor kazandı diye psikolojik üstünlük el değiştirir zannedenler yanıldıklarını çok kısa sürede anlayacaklar diye birkaç kez bu köşede yazdım. Önceki gün Antalya'da bunu anlamış olmaları gerekir. Söylediğimiz tam da buydu... Ancak Beşiktaş, F.Bahçe'nin yaptığı hatayı yapmamalı. Rakibinin kazandığınakaybettiğine değil, kendi maçına odaklanmalı.
Örneğin bugün Gaziantepspor maçıyla birlikte lider oyunculardan kurulu Beşiktaş, liderliğin peşine düşmeli ve kendi işine bakmalı. Sizi bilmem ama ben bu çocukların kalitesine çok güveniyorum.

Güle güle Gülüm
Ersan Adem Gülüm'ü çok büyük fedakarlıklar ve de "Bu transfere bu kadar para verilmez" naraları arasında Serdar Adalı kazandırdı Beşiktaş'a...
Birlikte izlediğimiz sezon başı kampında sakatlandığında kahrolmuştu Adalı... O Ersan iyileştikten sonra siyah- beyazlı formayı hem başarıyla giydi hem de en zor dönemde "Feda" diyerek gerçek bir Beşiktaşlı duruşu sergiledi.
Şimdi yuvadan uçma zamanı geldi yavru Kartal'ın... Çin'e gitti ve giderken de kulübüne 7 milyon euro kazandırdı.

Güle güle Gülüm, yolun açık ola.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor