11 Şubat 2016 | Perşembe

Göze geldi

Şenol hoca çeyrek final ilk ayağını derin rotasyonla kullanırken savunmanın göbeğindeki Marcelo ve Alexis'i riske attı! Oysa en son riske etmesi gerekenler onlardı, çünkü alternatifleri yok. Benim beklentim ideal kadronun sahada yer alması savunmanın göbeğinde ise, iki erteleme maçında o bölgede oynamaları düşünülen oyuncuların denenmesiydi. Bence bu yanlış strateji!
Maçın skoruna çok takmıyorum.
Beşiktaş ideal 11'iyle çıkar ve rövanşı kazanarak turu geçer. Burada asıl kayıp yenilen gol değil Marcelo'nun kızarmasıdır. Hazır değinmişken kırmızı kararı doğru ancak ilk pozisyonun ofsayt olduğu da tartışmasız.
Gözden kaçtı diyelim, tıpkı maçın başında Konyalı oyuncunun elle oynadığı pozisyonda net penaltının gözden kaçması gibi.

Bu doktor iyi gelmiyor

Maalesef bu diş doktoru arkadaşımız Tolga Özkalfa, Beşiktaş'a "iyi" gelmiyor, 27 maçını yönetmiş 17'sinde puan kaybetmiş Beşiktaş.
Dedik ya gözden kaçırıyor her halde, yoksa kasıtlı olarak sağlam dişleri çekmekle bir farkı kalmaz yaptığı hakemliğin!
Kupa maçları kısa metraj film gibidir, iyi motive olmak gerekir. Beşiktaş maçın genelinde üstün oynasa da maçı kotaracak golleri bulamadı, ilk golden sonra yakalanan fırsatlar cömertçe harcandı. Aykut hocanın da derin rotasyon yaptığını ancak ikinci yarının hemen başında Ali Çamdalı ve Rangelov'u alarak doğru müdahaleler yaptığını söyleyelim.
Bu değişikliklerle konuk takım önde basmaya başladı… Konyaspor harika frikikle beraberliği bulunca daha rahat oynadı, Beşiktaş ise şoku atlatmaya çalıştı ama bunu pek başaramadılar ve yenilmekten kurtulamadılar. Ligde tam gaz gidince kupada nazara geldiler, diyelim… Boyko'nun kumaşı aynı pozisyonda iki kurtarış yapması da formda olduğuna işaret, ikinci golde çıktığı hava topunu alamaması ise soru işareti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor