28 Temmuz 2016 | Perşembe

Aynı Kartal

Topa sahip olmak Beşiktaş'ın en büyük özelliği. Antrenman ve maçlarda gördüğümüz manzara da böyle. Hoffenheim önünde antrenmanların farklı bir görüntüsünü izledik. Savunmada bol pas yaparken rakip sahayı gözleyen Kartal orada istedikleri resmi gördükleri anda ya aşırtma bir uzun topla savunma arkasına Kerim, Cenk, Aras'tan birini kaırıyorlar ya da Oğuz ile oyunu sete çeviriyorlar. Genel olarak manzara geçen sezondan farklı değil oluncular değişse de sestem işliyor. Ön tarafa muhtememen Samuel Eto'o gelecek savunmanın göbeğine de iki takviye yapılacak ve Kartal'ın gücüne güç katacak.

Yeni kaleci çok iyi
Savunma demişken kaleci Fabricio'yu dün çok beğendim, antrenman performansının çok üzerine çıktı. Atiba bildiğimiz gibi geçen sezona göre daha farklı görüntü çizenlerin başında Marcelo geliyor. Rhodolfho ile büyük rekabet yaşarlar.
Gökhan Gönül çabuk uyum sağladı Adriano da gelince iki kanatlı Kartal'ın çok daha yüksekten uçması muhtemeldir. Burada en önemli nokta Şenol hocanın hücuma yönelik sistemi gelen en yeni oyuncu bile sisteme çok çabuk uyum sağlıyor. Bu da Beşiktaş için büyük avantaj. Dün yağmur nedeniyle maç yarıda kalınca aklıma geçen sezon geldi doğa Kartal'ı sıkı takip ediyor vesselam!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor