26 Ağustos 2019 | Pazartesi

Bu statta maç kaybetmez!

Atina'dan müthiş bir skorla dönerek Avrupa'da gururumuz olan Trabzonspor, Malatyaspor maçına kontrollü bir oyunla başladı. Çünkü yoğun maç trafiği nedeniyle gücünü ekonomik kullanmak zorunda bordo mavililer. Çünkü Perşembe AEK maçı. Pazar günü Fenerbahçe derbisi var.
Dün de karşılarındaki rakip, benim bu sezon zirvede derece beklediğim güçlü Malatyaspor'du. Her şeye rağmen Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ile müthiş bir gol buldu. Golde Sosa'nın ortası da adrese teslim bir ustalıktaydı.
Asıl konu bu maçın hakemi Koray Gençerler... Neden Trabzonspor'un maçına bu hakemi verdiniz ey MHK?
VAR'ın başında da Halis Özkahya..
İki hakem de Trabzonsporluları maç öncesinde tedirgin eden atamalardı.
Maçın başında Sosa rakibinin ayağına bastı tamam sarı kart. Robin Yalçın, Nwakaeme be Abdülkadir Ömür'e sarı kartlık hareketler yaptı.
Devam dedi bu kez hakem.

Bir de ilk yarıda Ekuban'a ceza sahasında yapılan bir faul var ki, penaltı pozisyonlarına örnek olarak gösterilir hakem eğitmenleri tarafından. Hakem görmezden geldi de VAR ne iş yapıyor? İnanılır gibi değil.. Buz gibi penaltısı güme gitti Trabzonspor'un.
Bir eleştirim de TFF'ye var.
Trabzonspor, Perşembe Avrupa maçı yapıyor. Neden Pazar oynatıyorsun bir daha. Derbiyi Pazartesi oynat. Maç İstanbul'da.
Milliler aynı gün İstanbul'da toplanıyor. Trabzonspor ve Fenerbahçeli oyuncular maçtan sonra kampa katılsınlar. Bunlar hesap kitap işleri... Planlamalarda neden hep hata yapılıyor!
Neyse maça dönelim...
Trabzonspor, ikinci yarıda farka gidecek pozisyonlar yakaladı.
İkinci golü de buldu Trabzonspor.
Sonrasında Obi Mikel'in kaçırdığı net bir pozisyon ve Obi Mikel'e çarpıp Trabzonspor ağlarına giden gol.
Bordo- mavililer, kazanarak AEK ve Fenerbahçe derbisi öncesinde moral buldu... Tribünler, her maçta böyle dolu olursa Fırtına bu statta maç kaybetmez...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor