2018 Dünya Kupası G Grubu maçında Belçika - Tunus karşılaşıyor l CANLI

2018 Dünya Kupası G Grubu 2. maçında Belçika ile Tunus kozlarını paylaşıyor... Peki, Belçika - Tunus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Maça dair tüm detaylar ve canlı anlatımı fotomac.com.tr'de...

Giriş Tarihi: 23.06.2018 01:03 Güncelleme Tarihi: 23.06.2018 15:31
2018 Dünya Kupası G Grubu maçında Belçika - Tunus karşılaşıyor l CANLI

Bu maç öncesinde Belçika'nın 3 puanı bulunurken, Tunus henüz puanla tanışamadı.

İLK 11'LER - CANLI

BELÇİKA : Courtois, Alderwireld, Vertonghen, Boyata, Meunier, Witsel, De Bruyne, Carrasco, Mertens, Hazard, Lukaku

TUNUS : Ben Mustapha, Ben Youssef S , Meriah, Maaloul, Sassi, Skhiri, Khaoui, Bronn, Ben Youssef F, Khazri, Badri



Belçika - Tunus maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak ve hangi kanalda yayınlanacak?
2018 FIFA Dünya Kupası G Grubu mücadelesinde Belçika ile Tunus, bugün karşı karşıya geliyor. Tarihlerinde 4. kez birbirlerine rakip olan iki ülke Başkent Moskova'daki Spartak Stadı'nda saat 15.00'te başlayan maçta kozlarını paylaşıyor. Mücadele TRT 1 ekranlarından canlı olarak aktarılıyor. Ayrıca maça dair tüm detaylar fotomac.com.tr'de...

İlk karşılaşma 26 yıl önce...
Belçika ile Tunus arasındaki ilk mücadele 26 Şubat 1992'de Tunus'ta oynandı. Hazırlık karşılaşmasını ev sahibi takım 2-1 kazandı. İki takım Japonya ve Güney Kore'nin ortaklaşa ev sahipliği yaptığı 2002 Dünya Kupası'nda ise grup aşamasında karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. Belçika o şampiyonada 5 puanla gruptan çıkarken, Tunus tek puanını Belçika karşısında aldı ve son sırada kaldı. Rekabette son karşılaşma ise 4 yıl önce gerçekleşti. Brüksel'de oynanan hazırlık maçını Belçika 1-0 kazanmayı bildi.

Belçika 43. sınavında
FIFA dünya sıralamasında 3. sırada yer alan Belçika, şampiyonadaki 43. maçını oynayacak. Avrupa ekibi geride kalan 42 maçta 15 galibiyet, 9 beraberlik ve 18 yenilgi aldı. 55 gol atan Belçika, kalesinde ise 66 gol gördü.

Tunus 14. kez
Beşinci kez Dünya Kupası'na katılma hakkını elde eden Tunus, FIFA dünya sıralamasında 21. basamakta bulunuyor. Tunus, Dünya Kupası'nda oynadığı 13 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgi aldı. Tunus, daha önce katıldığı 4 Dünya Kupası'nda da gruptan çıkmayı başaramadı. Afrika ekibinin Dünya Kupalarında attığı 9 gol de farklı isimlerden geldi.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.