Maç Sonuçları

Dev eşleşmeler

A Haber ve ATV'den yayınlanan kura sonucunda Fenerbahçe-Samsun, Bolu-Beşiktaş, Antalya-Trabzonsporve Galatasaray-Sivasspor eşleşti

Giriş: 08 Mart 2012, Perşembe 00:00 Güncelleme: 08 Mart 2012, Perşembe 01:55
8 TAKIM ÇEYREK FİNALE
Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçlarının kura çekimi dün İstanbul'da yapıldı. Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen kura çekimine federasyon adına başkan vekili Ufuk Özerten katıldı. A Haber ve ATV'den yayınlanan kura çekimi sonucunda Bolu-Beşiktaş, Eskişehir-Kasımpaşa, Antalya-Trabzon, Fenerbahçe-Samsun, Ç.Rize-Karabük, Bugsaş-Bursa, Galatasaray-Sivas, Kayseri-İstanbul BŞB eşleşti. Bu turu geçmeyi başaran 8 takım çeyrek finale yükselecek.

TEK MAÇ ELEMİNASYON
Takımlar, tek maçlık eleminasyon sistemine göre 20-22 Mart'ta karşılaşacak. Maçlar, kurada küçük numarayı çeken takımın sahasında oynanacak. Normal süre berabere biterse 15'er dakikalık 2 devre uzatılacak. Yine eşitlik bozulmazsa penaltı atışlarına geçilecek. Kura çekiminde konuşan Ufuk Özerten, "Yoğun ve sıkıştırılmış maç takviminden, Türkiye Kupası da nasibini aldı. Kupayı kazanan, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı elde edecek. Tüm takımlara başarılar" dedi.

TÜM MAÇLAR ATV VE A HABER'DE
Türkiye Kupası'nın, bu sezon yayın ve isim hakkını Turkuvaz Medya Grubu aldı. Ziraat Bankası da iki yıldır sürdürdüğü Türkiye Kupası isim sponsorluğunu bu sezon için Turkuvaz Medya'dan satın aldı.
Yine Ziraat Türkiye Kupası adını taşıyan kupada maçlar ATV ve A Haber'den yayınlanacak.

50. YILDA YENİ STATÜ TARAFSIZ SAHADA OYNANACAK
Çeyrek final maçları, 8 takım arasında federasyon tarafından belirlenecek tarafsız sahada tek maçlı elemeye göre oynanacak. Yarı final maçları da 4 takım arasında tarafsız sahada tek maçlı eleme usulüne göre yapılacak. Eşleşmeler, çeyrek final maçları kura çekimi sırasında belirlenecek.