Maç Sonuçları

"Sadece kazandığımız için mutluyum"

Ziraat Türkiye Kupası 4. kademe maçında BUGSAŞ Spor'u 2-0 yenen Bursaspor'da, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, sadece kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Giriş: 20 Mart 2012, Salı 00:00 Güncelleme: 20 Mart 2012, Salı 16:27
Sağlam, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, BUGSAŞ Spor'un çok iyi oynadığını ve futbolun doğrularını yaparak kendilerini sıkıntıya soktuğunu belirterek, ''Kupada mücadele eden bir takım gibi oynamadık. Karşılaşmanın ilk yarısında şans bizden yanaydı. Bursaspor, hem ligde, hem de kupada hedefleri olan bir takım. Böyle oynamamalıydık. Sadece maçı kazandığımız için mutluyum'' dedi.

BUGSAŞ Spor'un çok kaliteli bir kadroya sahip olduğunun altını çizen Sağlam, ''Bugün ortaya koydukları futbolu devam ettirmeleri halinde, gelecekte çok iyi yerlere gelecekleri kesin'' diye konuştu.

BUGSAŞ Spor cephesi
BUGSAŞ Spor Genel Menajeri Abdülkadir Dişçi ise hedefleri arasında Ziraat Türkiye Kupası'nın bulunmadığını, ancak oynadıkları futbolla kupaya renk kattıklarını ifade etti.

Karşılaşmanın golsüz tamamlanan 90 dakikalık bölümünde, turu atlayabilecek bir futbol sergilediklerini vurgulayan Dişçi, son vuruşlarında şanssız olduklarını dile getirdi. Dişçi, Bursaspor'a bundan sonraki karşılaşmalarında başarı dileyerek sözlerini tamamladı.