Maç Sonuçları

Amrabat yanlış yaptı

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda 1-0 kazandıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında oynadıkları futboldan memnun olduğunu belirtirken Amrabat'ın davranışını eleştirmekten çekinmedi.

Giriş: 22 Mart 2012, Perşembe 00:00 Güncelleme: 22 Mart 2012, Perşembe 23:05
Arveladze, maçtan sonra yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında hak ettikleri bir galibiyet alarak tur atladıklarını söyledi.

Arveladze, şöyle devam etti:

"Kupalarda neler oluyor, görüyorsunuz. Sadece Türkiye'de değil, her ülkede aynı. Gerçekten hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Net 4 pozisyonumuz var. İlk yarım saatte oyunu bitirebilirdik, ama maalesef gol atamadık. Devre arasında oyuncularıma 'mutlaka pozisyon olacak ve gol gelecek' dedim. Dediğim gibi de oldu. Gerçekten güzel, tempolu bir maç oldu. İnşallah seyirci, takım ve oyuncular birlikte olursak, başarı da gelecek. Yolumuza devam edeceğiz."

Amrabat'ın kırmızı kart görmesiyle ilgili bir soruya Arveladze, "Saha çizgisi dışında sakatlandı ve saha içine girerek kendini yere bıraktı. Yaptığı hareket yanlıştı. Üzgünüz. Çok önemli bir oyuncu. Ama hata olabilir, önemli olan hatayı tekrarlamamak" yanıtını verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor cephesi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Yardımcı Antrenörü Zafer Turan da Kayseri'ye kazanmak için geldiklerini ifade ederek, "Bu maçı kazanıp önümüze daha net bakmak istiyorduk. Arkadaşlarımız çok özverili oynadı. Kaliteli bir mücadele ortaya koyamadık ama özveriyle mücadele ettik. Ancak turu geçmek mümkün olmadı. Üç büyük takımın elendiği bu kupada daha da başarılı olup en azından final oynamak istiyorduk. Olmadı. Kayserispor'a başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Konuk takımın kalecisi Oğuzhan ise Kayseri'ye gelirken turu geçeceklerine inandıklarını, maça da iyi başladıklarını, ancak talihsiz bir gol yiyerek elendiklerini belirterek, Kayserispor'a başarı diledi.