Maç Sonuçları

"Kardeşlik ve dostluk yoğun olacak"

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Kardemir Karabükspor ile eşleşmelerine ilişkin olarak, ''Karabükspor maçı, kardeşlik ve dostluğun yoğun olduğu bir karşılaşma olacak'' dedi.

Giriş: 23 Mart 2012, Cuma 00:00 Güncelleme: 23 Mart 2012, Cuma 14:13
Çarıkçı, yaptığı açıklamada, Boluspor için güzel bir kura çekimi olduğunu belirterek, kuranın Kardemir Karabükspor takımına da hayırlı olmasını diledi.

Komşuları olan Kardemir Karabükspor'u sevdiklerini ifade eden Çarıkçı, ''İyi oynayan takım kazanacak. Her maçta olduğu gibi bunda da amaç kazanmak. Boluspor'un yenemeyeceği takım yok'' diye konuştu.

Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden Boluspor'un gazete manşetlerinde yerini aldığını anlatan Çarıkçı, ''Beşiktaş karşılaşmasından sonra tüm Türkiye Boluspor'un nasıl bir takım olduğunu gördü. Boluspor büyük bir başarı gösterdi. Hafta sonu sahamızdaki Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasını düşünmemiz gerek. Bu maç bizim için çok önemli, kazanmak istiyoruz. Bu maçta da Beşiktaş karşısındaki oyunu sergilemek istiyoruz. İyi bir futbolla bu maçı da kazanmamız gerek'' ifadelerini kullandı.

Taraftara birlik ve beraberlik çağrısı yapan Çarıkçı, Tavşanlı Linyitspor maçında takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi.