Maç Sonuçları

F.Bahçe maçına ekstra motivasyon olmaz

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nın ikinci haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak 1461 Trabzon'da futbolcular, sarı – lacivertli takıma karşı ekstra motivasyon olmayacağını söyledi.

Giriş: 07 Ocak 2013, Pazartesi 00:00 Güncelleme: 07 Ocak 2013, Pazartesi 15:05
PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. 13 Ocak Pazar günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak bordo – mavili futbolcular, Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

Mehmet Sıddık Istemi, çalışmaların çok yoğun ve yorucu geçtiğini belirterek, "Önümüzde çok önemli bir kupa maçı var. Ama lig bizim için daha çok önemli çünkü ligde bütün takımlar dengimiz. Oradan şampiyon olarak çıkabiliriz. Kupada da Galatasaray maçında neler yapabileceğimizi gösterdik. Şimdi Fenerbahçe maçından saha avantajımızı ve seyirci desteğiyle en iyi şekilde ayrılmak istiyoruz." dedi.

Yusuf Erdoğan ise ocak ayının kendileri için zor olacağını; hocalarının kendilerini iyi hazırladıklarını dile getirdi.

Her maça 3 puan parolasıyla çıktıklarını kaydeden Erdoğan, "İsim önemli değil. Hocamız bize neler yapabileceğimizi söylüyor. Bizim en büyük rakibimiz kendimiz öncelikle. Fenerbahçe maçına da Çaykur Rizespor maçına nasıl hazırlanıyorsak öyle hazırlanacağız. Kendi oyunumuzu yansıtırsak 3 puan alırız. Avni Aker'e de taraftarlarımızı bekliyoruz. Güzel bir maç izleteceğiz onlara." ifadelerini kullandı.

Mehmet Kuruoğlu da "Biz öncelikle kendi oyunumuz sahaya yansıtmaya çalışacağız. Hocalarımız bizi çok iyi hazırlıyor. Kupada hedefimiz güzel futbol oynamak. Güzel futbolla 3 puan alırsak bizim adımıza çok iyi olur. Kupada toplayabildiğimiz kadar puan toplamaya çalışacağız." diye konuştu.

Fenerbahçe maçında ekstra motivasyon olmayacağını da aktaran Kuruoğlu, ligdeki maçlara nasıl hazırlanıyorlarsa Fenerbahçe maçına da öyle hazırlanacaklarını kaydetti. Kuruoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kupada bizim için çok iyi bir tecrübe oldu. Sonuçta orada hep süper lig takımları var. Adımıza kendimizi geliştirme adına güzel oldu."